Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miket egyek, ha fogyózom?...

Miket egyek, ha fogyózom? Zöld teát iszok cukor nélkül, az jó?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 09:57
 1/7 anonim válasza:
100%
Sok zöldség, gyümölcs(ezek délelőtt), kevesebb szénhidrát, sovány húsok. Köretnek is zöldség, kis adag rizs. Zöld tea mehet, és napi egy üveg mentes ásványvíz is. Legyen a napi folyadékbevitel legalább 2 liter. Valamennyi zsírra szüksége van a szervezetnek, így ha pl. csinálsz salátát, kevés olívaolajat tegyél rá. Cukorra is szükség van, de az megtalálható a gyümölcsökben. :) Ha a kenyérről nem akarsz lemondani, akkor csak reggel egyél kis szeletet, és az legyen rozsos, magvas, stb. de ne fehér. Sok sikert!
2010. máj. 25. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Korrekt az első! Lényeg, hogy ne koplalj, ne éhezz, de válogasd meg, hogy mit eszel.
2010. máj. 25. 10:17
 3/7 anonim válasza:
100%
az első nagyon jól leírta, mi lenne a legjobb, én szintén zöls teával próbálkoztam,és sikerült minimális de jóleső sikert elérnem:) a Lényeg az volt nálam,h nem ettem túl sokszor egy nap,de semmit nem vontam meg magamtól, és figyelltem arra,h este pl. ne egyek nehéz ételeket. :)
2010. máj. 25. 10:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget:) Amúgy 18 éves vagyok és már sokszor próbáltam lefogyni,de mindig feladtam :(
2010. máj. 25. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány kg és cm vagy?
2010. máj. 25. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egy éve úgy szabadultam meg 8 kilótól, hogy kb ezeket ettem:

reggel: barnakenyér sonkával, kevés sajttal, uborkával (ebből két szelet, de ez az a fajta kenyér, ami ilyen nagyon fekete, kicsit savanykás ízű, kb. akkora mint egy tégla, de fél kiló, csak nagyon tömör)

tízórai: alma, körte vagy hasonló gyümölcs

ebéd: mivel nem vagyok nagyon hús mániás, ezért váltogattam a dolgokat, vagy húst csináltam zöldséggel/salátával, vagy főzeléket, bár ott a habaráshoz kell egy kis liszt, de az még szerintem nem olyan vészesen sok

uzsonna: szerintem olyankor is talán egy almát ettem, vagy ha volt, akkor paradicsomot, mert azt nagyon szeretem

vacsi: saláta; ez általában úgy nézett ki, hogy volt benne főtt tojás, uborka, paradicsom, paprika, reszelt sonka, és natúr joghurttal kevertem el.

Nekem ez az étrend nagyon bevállt. Ja, meg ebédre sokszor főztem inkább levest, mindenféle zöldséggel, mert a meleg folyadék jól megtöltötte a gyomrom, sokáig nem voltam éhes utána.

Így nekem kb heti egy kiló ment le, bár a végén már lassabban mentek, akkor már csak heti fél kiló. Jó lett volna tovább is csinálni, csak már nagyon fentem a fogam egy-két tiltott dologra, de azóta is mértékkel eszem csak édes vagy tésztás dolgokat, nem híztam vissza. Mondjuk én korábban sem voltam az a fajta, aki állandóan csokit meg pizzát enne, velem inkább az volt a baj régen, hogy nagyon szerettem este melegszendvicsezni. Na erről le kellett szoknom.

2010. máj. 25. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok és 87 kg :(
2010. máj. 25. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!