Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Durum tésztához mit egyek?

Durum tésztához mit egyek?

Figyelt kérdés

Szóval vettem zöldséges durumtésztát és ehhez mit lehet enni? Fogyózok éppen. Kis mákot lehet? Vagy húst de azt hogy?

A másik kérdésem hogy sutoben sült krumpliból ehetek-e 200 grammot? Az kb. 200 kcal és semi olaj nincs alatta. Lehet?

Mégegy kérdés hogy baj ha megettem egy nagy 2 banánt vagy ha 3 napig folyamatosan ettem 1 banánt? Mármint a 3 napba minden nap 1 db. Ez ugye hogy nem baj?

18/ l

2017. aug. 19. 20:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez a TE diétád, te hozod a szabályokat (illetve a tested jelezhet, hogy mi nem jó neki).

Lefogyhatsz napi 1 kiló banánnal is, valószínűleg nem ideális, de ki tudja?

Durumtésztát pont nem ennék, de én sok mindent nem eszem. Nos, tehetsz rá azt, amit írtál, mákot (nekem ez necces lenne, mert én rengeteg mákkal szeretem. egy csepp tésztára ráraknék 5 dekát gond nélkül. de ha belefér a napodba, remek dolog a mák), húst (én lecsósan csinálnám, de ez az én ízlésem, te sütheted, szószozhatod, akármi), sajtot, zöldségeket (pl. padlizsánkrém)...

A krumplit sokan kizárják. Én nagyon ritkán eszem, de ha fogyni akarok, akkor szinte kizárólag fritőzben sütve vékonyan, hogy minél szénhidrátszegényebb s laktatóbb, finomabb legyen (de a kihagyása még sokkal jobb nekem)... S nincs gond a te megközelítéseddel sem, ha neked az működik.

Tényleg nincsenek fix szabályok... Max. irányelvek, ami sokaknak jó, valakinek pedig szánalmasan pocsék ötlet.

2017. aug. 19. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!