Miért nem tudják elhinni az emberek, hogy máshogy nem tudok fogyni?
Olvassátok már el, 2 óra sport mellett tart súlyt 800-1000 kcallal.
Nos, ez az, amire a legtöbb ember nem képes. Párszáz kcalból fenntartani a működést, ez nagyon atipikus, senki sem tudja normálisan megcsinálni, bizonyára nálad már kegyetlenül optimalizál a szervezet, kérdező. Csökkent testhőmérséklet, rosszabb működés, ilyeneket várnék, kisebb csoda, hogy edzeni tudsz. Túl sokat hallottam ilyenekről, hogy azt mondjam, lehetetlen és tuti mindenki hazudik, de nagyon-nagyon misztikus számomra ez az egész.
Részvétem, én egy normál emberi anyagcserével is már rég golyó lennék, azt hiszem...
A beszólásokkal ne törődj, te tudod, mi van. Mindannyiunknak beszólnak ezért vagy azért. Én is elhíznék, ha úgy ennék, ahogy a legtöbbek szerint jó... Elég baj neked az, ami tényszerűen van az életedben evés terén. Nem tudom, mit hoz így a jövő, ráadásul ilyen kevés kalóriában a megfelelő tápanyagbevitel is sokkal nehezebb, nem férnek bele akármilyen ételek... Aminek megvan az előnye, aki boldogan zabál mindent, mert nem látszik meg rajta, az könnyebben megjárhatja később, mint akinek muszáj jó étrendre térnie. De nem tudom, mi lesz így veled, nem vagyok szakértő.
Az,hogy 800-1000 kalóriával és 2 óra mozgással tartasz súlyt az minden csak nem normális és egészséges.
Több oka is lehet ennek, tudni kellene az előzményeket elsősorban...gondolok itt arra,hogy mondjuk az előző pár évben hogyan étkeztél,mennyit ettél.
Egy teljeskörű laborvizsgálat az pedig kötelező lenne az esetedben.
Tehát nem eszel semmit (800 az lószar) és le is mozgod.
Bulimia-gyanú (NEM kell hányj hozzá :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!