Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra idejére ez jó torta?

Fogyókúra idejére ez jó torta?

Figyelt kérdés
Anyunak szülinapja lesz és akarok neki tortát, mind ketten fogyózunk, így nem akarok ilyen marcipános meg csokis bolti tortát, hanem azt találtam ki hogy veszek ilyen torta alapot, leöntöm édesítős pudingal, gyümölcsöt ráteszek, és a tortazselébe is édesítőt teszek. tudom hogy ez sem túl fogyós de szeretnék neki mindenképp valami tortát, szerintetek ez még belefér?
2010. máj. 24. 16:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem simán belefér. Bár én a tortaalapot is megsütném, csinálnék édesítőből, tojásból, és lisztből egy piskótaalapot és arra jönne rá a feltét. Így kispórolnátok a bolti piskótalap cukormennyiségét, meg a sok adalékanyagot is. ;) Jó étvágyat a tortához mindkettőtöknek. :)
2010. máj. 24. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!