Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így végre 35,5 kg leszek?

Így végre 35,5 kg leszek?

Figyelt kérdés

Hétfő: 1 db csirkehús, és egy mélytányér vegyes-zöldség, ¾ óra bringázás.

Kedd: 100 gramm sajt, egy mélytányér vegyes zöldség, 2 pohár 100%-os citrom lé, fél óra futás, ¾ óra séta, fél óra lépcső.

Szerda: dél előtt: 1 db valamilyen gyümölcs, dél után: fél csomag túró, 15 perc ugrálókötél, +/4 óra bringázás.

Csütörtök: 4 db tükörtojás, egy mélytányér zöldség.

Péntek: 4 bögre mézes tea, 2 köcka keserű csoki, 2 óra séta.

Szombat: 3 szelet hal, egy mélytányér zöldség, 2 óra séta.

Vasárnap: 5 pohár tej, egy üra séta.

3 percenként eszek egy falatot, hogy elkerüljem a túlevést. Lefekvés előtt 4 órával már nem eszem.

Ezen kívül csak vizet és egy liter zöld teát iszom, 2 bögre mályva teát, bio-slim tabletta szedek, és heti 3X keserűsózom( a görcsök és a fájdalom nem érdekel.) Ja és minden nap 2 teáskanál b.korpa! Eddig úgy volt hogy ha fogytam 2 kg-ot akkor reggelizhattem egy házi-csokikrémes volkorn-kenyeret, de most hanyagolnám! Eddig heti 3szor bringáztam vagy futottam, de úgy látszik többet kell? És nem ehetek gyümölcsöt? (Már leadtam 18kg, most már egy hónapja nem fogyok semmit!!) (eleinte bűnöztem, de akkor ha az történt akkor többet tornáztam, és megittam fél pohár olajat, aztán vagy hánytam vagy fostam. Mostanra megtanultam hogy nem szabad bűnözni...)

2010. máj. 24. 13:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
2010. máj. 26. 02:04
 32/33 anonim ***** válasza:
87%
Hát, pszichiáter de gyorsan, vagy kamu kérdés.
2010. máj. 29. 20:48
 33/33 anonim ***** válasza:
2010. máj. 30. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!