Mikor fog végre szeretni valaki és mikor leszek fontos bárkinek is?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 22:11
2/8 A kérdező kommentje:
Senkinek nem vagyok fontos és senki nem szeret. Teljesen felesleges élnem. Mikor fog ez változni?
2010. ápr. 5. 22:46
3/8 anonim válasza:
kisebb nagyobb hullámvölgyek minden ember életében vannak,
ezeket át kell vészelni, később mikor boldog leszel csak mosolyogni fogsz rajta. ;)
27f
4/8 anonim válasza:
Hát....Valahogy én is így érzem mostanság.Eddig is elég antiszociális voltam de most,hogy már végképp mindenki átcsesz komolyan mondom kezdem azt érezni,hogy jobb emberek nélkül.
5/8 anonim válasza:
én is ezt kérdezem, de szerintem soha...
6/8 anonim válasza:
talán gondolkodni kellene és nem megbízni mindenkiben,akkor nem lennél átverhető...(előzőnek)
Amúgy meg igenis hidd el,hogy te is egy kedves és szerethető emberi lény vagy.Ha ez nem sikerül,akkor valóban nem fogod érezni,hogy bárki is szerethet!Ha baj van a kisugárzással,nem barátkozol,nem ismerkedsz,akkor nem feltétlenül mások hibája...Foglald el magad,sportolj,tanulj,járj el sétálni,hallgass zenét,msn-ezz,csetelj,blogolj stb.23L.
7/8 anonim válasza:
Hát én megmondom neked,hogy 20évesen találtam meg azt aki azért szeret és annak aki vagyok!Nagyon nehéz volt,16 évesen 2 sulibol mentem el mert dagadtnak csufoltak olyan szinten hogy elsem tudom modnani,és közben,még nagyon fiusan öltöztem és Linkin Park fan voltam,persze ezért is csufoltak,plussz 165cmt magas és 70gr...na gondold el!!!.Mindennap sirtam,persze egy fiunak nem kelletem..nemhogy fiunak SENKINEK...közben teltek az évek,felvettek egyetemre,lefogytam 15kg,nöies lettem,levetettem a bögatyákat,már nem csufolnak.És megtaláltam Öt is,és olyan mint álmaimban:szöke,kékszem,és szeret...Még ma is elöjönnek a régi doglok,de csak azt tudom mondani,hogy sosem add fel,mert ez a világ igen is szép,és te is megtalálod azt akit neked szántak ott felül,de tundod kell gonosz emberek midnig is lesznek akik elakarnak gáncsolni..csak rajtad áll hagyod-e magad.
8/8 anonim válasza:
Ne igy allj hozza... Kezdj el ugy gondolkdni hogy igenis fontos vagy, nem veletlenul szulettel meg, celod van az eletben. Legyel kedves az emberekhez, onzetlenul segits masokon, lepd meg a barataidat. meg fogsz lepodni hogy kamatostul visszakapsz mindent anelkul hogy elvarnad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!