Ismerős bárkinek is ezek a panaszok?
Én nem értem az ilyen embereket?? Ha ilyen panaszaid vannak, miért nem mész el orvoshoz, kivizsgálásra, vérvétel, belgyógyászat, stb....
Mit gondolsz, ennyi tünettel mi honnan tudnánk mi bajod lehet?? Egyébként sem lehet ezt otthon kezelni!!!
Szia!
Szerintem valami hormonális,nőgyógyászati gond lehet.Mindenképp keresd fel a háziorvosod,hétfő reggel,és mindent mondj el neki!
Reméljük,nem komoly a baj.
Sok sikert!:)
16/L
szia, nekem az alhasi fájdalom, puffadás, hízás, ingadozó testsúlyom voltak a tünetek, a derekam is sokat fájt... aztán kiderült, hogy pcos vagyok, de nem valószínű, hogy te is, nekem nem is jött meg, csak kb félévente :S közösülésnél nem tapasztaltam hasonlót, monjuk amióta szedek fogigátlót rendesen meg is jön, szóval...
Ultrahangon voltál már? Mert lehet, hogy ott többet tudnának mondani, mint a hülye leletekkel, fel tudom idegesíteni magam, amikor az orvos nem tud semmit a leletből... :D
De ha voltál, és nem találtak semmit, lehet, hogy életmódot kellene váltanod, salaktalanító teát innod, gyümölcsböjtöt tartanod, méregtelenítened. És az is lehet, hogy allergiás vagy valamire, gluténérzékeny vagy valami.
Remélem megtalálják a gyógymódot, nem lehet kellemes ilyen tünetekkel élni... :S
Minden jót, és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!