Menstruációs panaszok. Görcsölés. Stb?
A görcsölés változó. Nekem van, hogy annyira görcsöl a hasam, hogy majd lebabázok, van hogy egyáltalán nem is görcsölök. Ha görcsölök, akkor meleget tartok rá, ettől kicsit jobban érzem magam. Meleget is eszek, pl. egy kis levest és nyugiban fekszek ha tehetem egész nap. (had ne mondjam, hogy ilyenkor a meleg zuhany a pocimnak megváltás..)
Elég buta dolog, hogy egyszerre annyi gyógyszert beveszel, mert később meg nem fog hatni, ahogy megszokja a szervezeted. Esetleg vegyél Algo Flex M-et, bár én erről nem tudok véleményt mondani.
A menstruációs vér egyébként sem csak sima vér, hanem egy valamilyen hártya is ilyenkor ürül, de erről a neten többet megtudsz ha rákeresel.
Akkor legjobb megoldás, ha elmész másik dokihoz. Lehet, hogy csak szimplán ilyen alkat vagy, de az is lehet, hogy van egy cisztád, miómád vagy egyéb probléma.
Mindenképpen harcolj ki legalább egy UH-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!