Terh. Megszakítás lamináriás (elő) tágítással mennyire fáj? Akinek (sajnos) volt benne része (nem vagy császárral szülteknél alkalmazzák), valóban "csak" annyira fáj, mint egy menstruációs görcsölés?
Figyelt kérdés
Ki mennyire érezte erősnek a fájdalmat? Vagy jobban fáj a "sima" görcsölés? Köszönöm a tapasztalatok megosztását!2011. febr. 27. 14:18
1/5 anonim válasza:
Amikor nekem feltették a tágitót egy kicsit kellemetlen volt. Aztán nem éreztem semmit. Pár óra elteltével viszont a fekvés is fájdalmas volt :S
2/5 anonim válasza:
Szia. Mivel még nem szültem a dokim kisebb méretű lamináriát tett fel, mások forogtak az ágyon, én egyáltalán nem görcsöltem, néha picit szurkált, de ennyi. Nekem fele annyira se fájt mint a mensi görcs.
3/5 anonim válasza:
én is olvastam már anniy mindent h így fáj, meg úgy, én rendesen szültem ,de a csaj aki mellettem volt ő császáros volt ,és ő mondta h nem is érzi, mikor a doki feltette érezte de az inkább kellemetlen volt ,de nem fájt neki.
4/5 anonim válasza:
A felrakás picit kellemetlen, nem vészes. Utána 1 órát vígan voltam, aztán elkezdtem görcsölni, de nem jobban mint amikor menstruálok, ki lehetett bírni.
5/5 anonim válasza:
Nekem volt abortuszom 12 eve,akkor nagyon fajt a laminaria felhelyezese es utana is, nem birtam megmozdulni sem.
Ket eve az orvos benazott, nem birta felrakni, vereztem mar, nagyon fajt. Viszont utana semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!