Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sok szex után vizelési panaszok?

Sok szex után vizelési panaszok?

Figyelt kérdés

A párommal hétvégén többször is szexeltünk, nem kíméltük egymást... Ma észrevettem, hogy megfázásra utaló tüneteim vannak (vizeléskor égető érzés,véres vizelet..)

Szerintetek fertőzéstől van, vagy túlságosan egymásnak estünk? Ez már nem az első alkalom, de orvoshoz még nem fordulnék vele. Valakivel előfordult már ilyesmi?

L/22

2010. nov. 15. 14:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Múltkor nekem is ez volt, nekem egy erősebb húgyúti fertőzésem lett (tiszta vért pisiltem és alvadt vér darabokat). Menj el orvoshoz, kérj beutalót laborra, reggel vigyél pisit, majd megmondják mi a bajod. Nekem tele volt baktériummal a vizeletem. Kaptam rá gyógyszert, ittam cickafark, kamilla és csalántea keverékét, kamillateában üldögéltem, és pár nap alatt elmúlt. De mindenképp menj orvoshoz, mert ha nem kezelik, akkor felmehet a vesédre.
2010. nov. 15. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!