Szex után 1 nappal állandó vizelési inger?
Szex előtt és után szoktál menni pisilni?
Ez egy baci, a neve: E-coli. Ez szokott ilyen tüneteket okozni....gyakori vizelési inger, olyan mintha fel lennél fázva....fontos a megfelelő higiénia és a pisi szex előtt és után.
Ezzel meg menj el dokihoz, ne halogasd mert csak rosszabb lesz....kapsz majd rá gyógyszert. Én annak idején Monural port kaptam és használt. Jobbulást!
Fertőzést kaptál a szex közben. Mindenképpen menj orvoshoz. És ahogyan az első is írta, fontos a higiénia plusz minden szex után pisilni kell!
Jobbulást!
Köszönöm!
De ez már múltkor is előfordult, másik partnerrel. Biztos, hogy nem velem van a baj???
túl durva volt a szex, vagy rossz pozíció
de egy tuti, nőgyógyászati kivizsgálás nem fog ártani, sőt..pláne, ha gyakran váltogatod a partnereid
Hát ezt honeymoon syndrome-nak szokták nevezni, és sokmindent nem lehet ellene tenni. Nyugi, nincs veled semmi probléma. Nálam is ugyanígy van, sajnos sokat nem lehet ellene tenni. Elvileg ingerlődik a húgyvezeték és amiatt vannak ilyen felfázásszerű tüneteid.
Voltam felfázva is, kikezelték, de ez akkor is megmarad, mert nem a bacik miatt van (persze egy vizsgálat nem árthat).
De azt én is megfigyeltem, hogy durvább menet után szokott előfordulni, és hamar elmúlik, ha sokat iszol. De ha valami mást mondana a te orvosod én is várom a tippeket, mert nem túl jó ezzel együtt élni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!