Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így végre 35,5 kg leszek?

Így végre 35,5 kg leszek?

Figyelt kérdés

Hétfő: 1 db csirkehús, és egy mélytányér vegyes-zöldség, ¾ óra bringázás.

Kedd: 100 gramm sajt, egy mélytányér vegyes zöldség, 2 pohár 100%-os citrom lé, fél óra futás, ¾ óra séta, fél óra lépcső.

Szerda: dél előtt: 1 db valamilyen gyümölcs, dél után: fél csomag túró, 15 perc ugrálókötél, +/4 óra bringázás.

Csütörtök: 4 db tükörtojás, egy mélytányér zöldség.

Péntek: 4 bögre mézes tea, 2 köcka keserű csoki, 2 óra séta.

Szombat: 3 szelet hal, egy mélytányér zöldség, 2 óra séta.

Vasárnap: 5 pohár tej, egy üra séta.

3 percenként eszek egy falatot, hogy elkerüljem a túlevést. Lefekvés előtt 4 órával már nem eszem.

Ezen kívül csak vizet és egy liter zöld teát iszom, 2 bögre mályva teát, bio-slim tabletta szedek, és heti 3X keserűsózom( a görcsök és a fájdalom nem érdekel.) Ja és minden nap 2 teáskanál b.korpa! Eddig úgy volt hogy ha fogytam 2 kg-ot akkor reggelizhattem egy házi-csokikrémes volkorn-kenyeret, de most hanyagolnám! Eddig heti 3szor bringáztam vagy futottam, de úgy látszik többet kell? És nem ehetek gyümölcsöt? (Már leadtam 18kg, most már egy hónapja nem fogyok semmit!!) (eleinte bűnöztem, de akkor ha az történt akkor többet tornáztam, és megittam fél pohár olajat, aztán vagy hánytam vagy fostam. Mostanra megtanultam hogy nem szabad bűnözni...)

2010. máj. 24. 13:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
nem igaz hogy nincs az ilyen embereknek más szórakozásuk. menj játsz a barbie babáddal.
2010. máj. 24. 13:47
 12/33 A kérdező kommentje:
Én nem becéztem semmit, nem tudom miért írod... :S 14 vok és egy éve fogyózm vagy több nem tudom, a nővérem csak a keserűsót veszi nekem más segytséget nem kapok tőle!! Szval segítsen már valki mert mindjárt 14 leszek és nem tudom mi lesz ha addog nem megy le ez a sok kg.
2010. máj. 24. 13:48
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Így nem fogyni fogsz, hanem lesz valami nagyon durva betegséged, és ha akkor sem kapsz észbe, akkor meghalsz.
2010. máj. 24. 13:49
 14/33 anonim ***** válasza:
77%
Úgyis kamu a kérdés. Viszont az nem kamu, hogy otthon vagy egyedül a gépeddel, míg a barátaid kint vannak és jól szórakoznak, feléd meg a kutya se néz. Szomorú.
 15/33 anonim ***** válasza:
76%
De hány centi vagy?
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
annyi tényleg beteg de élni akaró ember és gyerek van, és van néhány ilyen idióta akinek az okoz örömöt ha halálra éhezteti magát. kár hogy nem valami afrikai éhező családba születtél. de egy biztos nem lesz szép halálod.
2010. máj. 24. 13:51
 17/33 A kérdező kommentje:
DE HOGYAN FOGYHATNÉK MÉG??
2010. máj. 24. 13:53
 18/33 anonim ***** válasza:
76%
Hány éves vagy? Milyen magas?
2010. máj. 24. 13:54
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
nem vegyétek be látszik hogy kamu kérdés. az is elég baj, hogy sokan itt még próbálnak is segíteni... felesleges.
2010. máj. 24. 13:55
 20/33 anonim válasza:
100%
Kamu kérdés...ha nem akkor beteg vagy. Van egy osztálytársam , 160cm kb. és 37 kg.Nagyon vékony de nála ez örökség mert a szülője is ilyen vékony.Ő hízni akar, mert tényleg olyan mint egy anorexiás. Szóval ha ez igaz kérdés..nem merek belegondolni már most hogy nézel ki...én 170cm vagyok és 48 kg, és még nekem is azt mondják h híznom kéne.
2010. máj. 24. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!