Milyen diétás ételeket tudnátok javasolni olcsón?
Szia! Hát van túró.(olcsó)
Reggeli:túró,sajt, zsemle.(a reggeli fontos!!!) Ebéd: párizsi bele túró(hidd el finom) vehetsz ubit ami vacsira is jo. És tej ami tobb napra elég. És uzsi meg tízóraira alma vagy valamilyen gyümölcs. Remélem tudtam segiteni :)
Rizs/egyéb gabonaféle, bulgur, kuszkusz, bab, egyéb hüvelyesek, fagyasztott/szezon zöldség, gyümölcs
Ha pl ezekből főzöl egytálételt, akkor az megfelelő szénhidrát-fehérje-zsír összetételű lesz.
A kuszkusz, bulgur, hajdnia, köles a Herbaházakban a legolcsóbb, meg a "kimérős" boltokban, pl a Bulkshop-ban
Ez nem kevés pénz azért, főleg hogy nem állandóan ennyi van. Remek étrended kihoznék ennyiből, csak nagyon sivár lenne.
Nem tudom, milyen a diétád. Én zöldséget, tojást, némi kókuszzsírt, olcsó olajos magvakat ennék (a gyümölcs szerintem drága s nekem nem is jó fogyáshoz). Ha szénhidrátosan eszel, akkor rizs, zab s más gabonák, hüvelyesek is játszanak. Mindkét esetben figyeltem a fehérjére, az egyik stílusban sem szabad, hogy gondot okozzon, növényekből olcsóbban is megoldható, bár 1-2 tojást akkor is raknék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!