Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétás ételeket tudnáto...

Milyen diétás ételeket tudnátok javasolni olcsón?

Figyelt kérdés
Mondjuk van 1000 ft-om két napra... Akkor arra a két napra milyen ételeket tudnék összedobni, ami diétás, egészséges, de tápláló???
2017. aug. 10. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Az nem sok. A fehérjetartalmú élelmiszerek drágák. Sajt vagy tej zsemlével, túró háztartási keksszel, talán egy kis gyümölcs vagy zöldség még belefér.
2017. aug. 10. 12:43
 2/6 anonim válasza:

Szia! Hát van túró.(olcsó)

Reggeli:túró,sajt, zsemle.(a reggeli fontos!!!) Ebéd: párizsi bele túró(hidd el finom) vehetsz ubit ami vacsira is jo. És tej ami tobb napra elég. És uzsi meg tízóraira alma vagy valamilyen gyümölcs. Remélem tudtam segiteni :)

2017. aug. 10. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Rizs/egyéb gabonaféle, bulgur, kuszkusz, bab, egyéb hüvelyesek, fagyasztott/szezon zöldség, gyümölcs

Ha pl ezekből főzöl egytálételt, akkor az megfelelő szénhidrát-fehérje-zsír összetételű lesz.

A kuszkusz, bulgur, hajdnia, köles a Herbaházakban a legolcsóbb, meg a "kimérős" boltokban, pl a Bulkshop-ban

2017. aug. 10. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
A tojást se hagyjuk ki, olcsó is és jó is.
2017. aug. 10. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez nem kevés pénz azért, főleg hogy nem állandóan ennyi van. Remek étrended kihoznék ennyiből, csak nagyon sivár lenne.

Nem tudom, milyen a diétád. Én zöldséget, tojást, némi kókuszzsírt, olcsó olajos magvakat ennék (a gyümölcs szerintem drága s nekem nem is jó fogyáshoz). Ha szénhidrátosan eszel, akkor rizs, zab s más gabonák, hüvelyesek is játszanak. Mindkét esetben figyeltem a fehérjére, az egyik stílusban sem szabad, hogy gondot okozzon, növényekből olcsóbban is megoldható, bár 1-2 tojást akkor is raknék bele.

2017. aug. 10. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Elsősorban vegán ételeket néznék ennyiből.
2017. aug. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!