Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek elhízott vagyok?

Szerintetek elhízott vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintetek fogyóznom kéne? Mennyi lenne nekem az ideális súly? Lány, 14 éves, 162-165 cm, 40-42 kg

2017. aug. 8. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Hol a kötél?
2017. aug. 8. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Legalább a 45-öt érd el!
2017. aug. 8. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm ezeket már szerintem csak azért írjátok ki, hogy halljátok, hogy milyen vékonyak vagytok.
2017. aug. 8. 21:01
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 nem azért, a suliban van egy csaj aki 35 kg és én úgy 7 kg-vel több vagyok, és most ez aggaszt hogy én mellette duci vagyok és hogy most mit tegyek....
2017. aug. 8. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Te jo ég..

Elképesztő mennyi testképzavaros gyerek van mostanság!

Én 14 évesen 160 cm-hez 48-50 kiló voltam.és vékony voltam!! Te a 42 kilóval dúrván vékony vagy! Ha a barátnőid nem hazudtak a súlyukrol akkor meg sürgősen forduljanak orvoshoz..

2017. aug. 8. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és a rekorder 25 kiló volt 172 centihez és sokkal, sokkal vékonyabbnak nézett ki, mint egy átlagos múmia s hidd el, láttam már elég sok múmiát.

Nem érdekel, milyen csontkollekciók igyekeznek elpusztulni a környezetedben, te azért szedj fel pár kilót, lehetőleg izomban. Illetve ha olyan a testalkatod s ízlésed, lehet, hogy most sem nézel ki riasztóan, de fogyni eszedbe ne jusson.

2017. aug. 8. 22:14
 7/9 anonim válasza:
100%
Hát én hasonló paraméterekkel rendelkeztem, mikor kórházba is kerültem anorexia miatt. Mondjuk én nem alapból voltam ilyen sovány, mármint vékonyabb voltam de még az átlagos kategória, aztán elkezdtem magam éheztetni, volt amikor napi egy almán éltem. Meg sajnos nálam már elég fiatalon (kb. 10-11 évesen) fellépett egy testképzavar, de csak 5 év múlva fajult addig hogy éheztettem és hánytattam magam. Hidd el életem legnagyobb hülyesége volt az egészséges szervezetemet tönkrevágni csak hogy leadjak pár kilót. Szóval csak annyit akarok mondani, hogy nagyon vékony és egyél rendesen, mert alapból egy fejlődő szervezetnek kell elég energia, annyi hogy egészségesen táplálkozz, mozogj és tuti nem hízol el. :)
2017. aug. 8. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Te Atya Úr Isten
2017. aug. 9. 02:02
 9/9 anonim ***** válasza:

fu de jot rohogtem ezen a kerdesen 😂😂😂 ez legyen eleted legnagyobb problemaja.

#1 Radics Peti te vagy az? 😂 ment a zold kez

2017. aug. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!