Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 perc kocogás hány kcal?

12 perc kocogás hány kcal?

Figyelt kérdés

És ha fél órát futok azzal mennyit tudok elégetni ha 77kg vagyok? Elegendő heti 1 kg súlyvesztéshez ha 2-szer csinálom vagy 3x?

A másik kérdésem az lenne hogy úgy izgulok mindig futás előtt..vagy edzés. Nem tudom miért de mikor csinálom akkor jó. Csak mások mindig alig várják meg lelkesek hogy alig várja a holnapot csak végre edzhessen. Hogy szeretik ennyire? Én id szeretem csak izgulok meg ideges vagyok előtte állandóan. Meg ha reggel felkelek akkor feszült vagyok emiatt hogy ma edzés vagy futás. Amióta csinálom (3 hónap) minden napom azzal megy el hogy egész nap ezen agyalok. Mit tegyek hogy lazán és jó kedvvel álljak neki és ne ez járjon csak egész nap a fejembe? Most

Minden kérdésemre szeretnék választ kapni!

17/l/77kg/164cm

2017. aug. 8. 19:14
 1/1 anonim válasza:

Ezt így nem lehet kiszámolni, milyen emelkedő, milyen gyorsan kocogsz, megállsz-e, valamint minden ember másként égeti a kalóriákat. Ha fogyni akarsz, akkor meg az étrendeden változtass először, a fogyásnak az a legfontosabb eleme.

A második kérdésedre nincs válaszom azon kívül, hogy szard le és csak menj el futni.

2017. aug. 9. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!