12 éves vagyok 161 cm és 63 kg. Leakarok fogyni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rendeszeren sportolok , ésjó is vagyok benne.Kosarazok már 2 éve!Nem eszek túl sok szénhidrátot, mégsem fogyok.Persze a barátnőm olyan szép vékony.Én is vékony szeretnék lenni.Anya nem engedi hogy diétázzak mert szerinte pont közepes vagyok.Pedig ez nem igaz.Szóval mit tegyek ha nem diétázhatok???2017. aug. 7. 20:06
1/5 anonim válasza:
Állítólag a megfelelő testsúly ha a magasságból elveszed az 1 szerintem nincs értelme fogyoznod sőt irigyelek 143cm vagyok és 13/l 35kg túl vékony vagyok pedig sokat eszek
2/5 anonim válasza:
Kerüld a cukros üdítőket, fehérkenyeret és mérsékeld az édességeket. El nem hinné az ember mennyire hízlalóak és egészségtelenek ezek a sz@rok.
3/5 anonim válasza:
Rakj fel egy fej nélküli képet, akkor fogunk tisztán látni; már rég nem hiszek a kérdezők által a testükről mondottakban.
4/5 anonim válasza:
A súlyod teljesen rendben van, főleg, ha még sportolsz is. Biztosan nem véletlenül ragaszkodik hozzá a szervezeted.
12 évesen fejlődésben/növésben vagy, nem tenne jót egy fogyókúra, ami tápanyagmegvonással jár.
A barátnőd lehet vékony, de ez jelentheti azt is, hogy hozzád/másokhoz képest fejletlen (nem negatív értelemben, csak még nagyon fiatal), ami még bőven változni fog a következő években. Lehet, hogy 1 év múlva te leszel a vékonyabb. Az is lehet, hogy rád meg azért irigykednek mások, mert sportos, izmos vagy, nem plötyi.
5/5 anonim válasza:
Ne fogyózz, még növekedésben vagy és leszel jó pár évig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!