Érzem hogy igy nem lesz rendben! Fogyókúrázok. Már 20kg le ment de még igy is van rajtam 10kg felesleg?
Ja!És nagyon büszke vagyok a 66kg-ra mert két kisgyerek elött 16évesen is mikor Páromat megismertem akkor is több mint 10kg-mal több voltam.
Kifejezetten inkább csak odafigyelni szeretnénk az étkezésemre mert nem szeretném fél év múlva adupláját visszahizni.
Tényleg nem lesz jó vége, pontosabban már most eljutottál oda, hogy hogy rossz vége van. Nagyon messze vagy az egészséges táplálkozástól, mert naponta 4-szer hányni, azt minden, csak nem egészséges, akkor is, ha nem direkt csinálod.
Mellesleg szólva mihez képest van rajtad 10 kiló felesleg? Mert eszerint
bőven benne vagy a normálisban. El kell fogadni, hogy szülés után, nőként, nem nézhetsz ki úgy, mint egy nem szült tizenéves.
Ha egészségesen akarsz táplálkozni, akkor pl. mellőzd a zacskós levest, hidd el, abban a tészta a legegészségesebb dolog, és ezzel mindent elmondtam.
De szerintem nem ártana orvoshoz fordulnod, mert a hányás aggasztó. Meg kéne nézni, hogy a fogyókúrától nem ment-e tönre a gyomrod, és ezért hánysz, nem a lelkifurdalás miatt, és ha kiderül, hogy nem szervi oka van, akkor pedig irány a pszichológus.
A súlyodat egyféleképpen tudod megtartani: a minél kevesebb finomított lisztet és cukrot eszel, és minél több zöldséget, gyümölcsöt. De kell a hús és a tejtermék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!