Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettől is hízhatok? Vagy még...

Ettől is hízhatok? Vagy még fogyni sem fogok tőle?

Figyelt kérdés
Áttértem arra a diétára, hogy az ételeket megrágom, aztán kiköpöm.Így is élvezhetem az ízét, de nem hízok.Vagy igen?Ettől lehet hízni? KÉRLEK SEGÍTSETEK!
2010. máj. 23. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
valaki kapcsolja fel a lámpát legyen szíves, nagy itt a sötétség...
2010. máj. 23. 15:16
 12/17 A kérdező kommentje:
ettől a módszertől 20kilót hány hónap alatt adhatok le?
2010. máj. 23. 15:38
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Tök jó csináld! 23 nap alatt fogsz fogyni 20 kilót, +/- 2-3 óra eltéréssel! Ne hallgass senkire, csak nem akarják, hogy ha már ilyen okos vagy szép is legyél!

Amúgy meg kamu a kérdés :D

2010. máj. 23. 15:46
 14/17 anonim ***** válasza:
szerinted, ha nem eszel semmit, akkor hány nap után kerülsz kórházba? idióta állat....
2010. máj. 23. 15:57
 15/17 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg kamu a kérdés :D"

szted kamu, h vki fogyni akar?xD jáj te okoska.:)(L)

egyébként egy pro-anorexia oldalon olvastam, hogy ilyen módszer is van, bár kevesen kedvelik.

2010. máj. 23. 16:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerinted attól hogy a jó francba lehetne hízni, ha nem eszel semmit? Az meg, hogy nem tetszik ha valaki megmondja, hogy hülye vagy, és nem így kéne fogyózni nem tetszik. Hát sajnállak. Egy idióta, beképzelt liba vagy, remélem jó hamar a kórházban kötsz ki, hogy észrevedd magad.
2010. máj. 23. 19:48
 17/17 anonim ***** válasza:

és hova köpöd a kaját, miután megrágtad?

komolyan érdekel, légyszi válaszolj!

2010. máj. 24. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!