2 hét alatt le lehet fogyni 5 kg-ot? Ami megis latszodik?
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 19:17
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Nem nagyon kell enni 2 hétig. Mozogni sem, mert ahhoz nem lesz energiád. Látszni pedig... hát annyiban, hogy beesettebb lesz az arcod, meg hasonló, nagyjából ennyi. Ha valakinek rááll a szeme, észreveheti, de nem lesz jelentős.
2/5 anonim válasza:
De okos kérdés...Hány kiló vagy? Én ha 1 napig nem eszek és jól kifosom magam már lement az 5 kiló...de te, gondolom, 45 kg vagy és csontból akarsz fogyni, ami eleve képtelenség.
4/5 anonim válasza:
Le lehet de mozogni kell sokat es sok zoldseget rizst csirkemellet enni
Hulyeseg a koplalas,mivel nem lesz benned tapanyag ezert a tested felemeszti az izmot attol a zsir reteg meg lesz,igaz sovanyabbnak fogsz latszani de ha ujra normalisan fogsz etkezni megjobban meg fogsz hizni szval helyes taplalkozas es sok mozgas (elnezest az ekezetek hianyaert telorol vagyok)
5/5 anonim válasza:
Le lehet, csak nem ajánlott. Hetente max. 0,5-1 kg-t kéne fogyni, amit a bőröd is tud követni. Az az 2 hét alatt 1-2 kg tudsz fogyni. Szerintem az is jó dolog. Egészségesen fogysz, és még a bőröd sem fog lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!