Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sulis testzsírszázalékmérős...

Sulis testzsírszázalékmérős mérlegek mennyire pontosak?

Figyelt kérdés

Olyan cuccról van szó, hogy ráállsz, kezedbe fogysz egy fém rudat, amiből régi telefonkábel szerű (ha jól emlékszem) vezeték vezet a mérleg alsó részébe.

Ezek pontos számot mutatnak? Aggódnom kéne nagyon? Elég sokat mutatott, de a bmi-m meg normális, bár az sokkal relatívabb.

2017. júl. 23. 18:19
1 2
 11/13 Andizsuzsi ***** válasza:

"Szoktam sportolni"

Nem a szoktamra, hanem a rendszeres, életvitelszerű sportolásra gondoltam. De van erre egy viszonylag egyszerű módszer. Mérd meg és nagyjából belőheted, hogy jó-e a mérleg. [link]

2017. júl. 24. 11:41
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi, a "szoktam"-ot rendszeres sportolásra értettem, csak nem akartam azt írni, hogy heti x alkalommal, mert néha kihagyom, mert más dolgom van, ezért nem írtam azt, hogy rendszeres, mert változik, hogy heti hányszor sportolok.

Megmérném, csak nincs az a műszerem, ami ehhez kell. Nem jut eszembe a neve, de nem áll ilyen műszer a rendelkezésemre sajnos. :(

2017. júl. 24. 12:00
 13/13 Andizsuzsi ***** válasza:
Pedig írhattad volna, mert abból kiderülhetne esetleg, hogy mennyire reális, hogy izmos vagy. Ahogy írsz róla abból elég sanszos, hogy nem vagy, akkor pedig bizony lehetsz elfogadható testsúly mellett is zsíros. De te önigazolást keresel, nem választ.
2017. júl. 24. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!