Mi számít vizes tonhalkonzervnek?
Figyelt kérdés
Neten láttam egy diétát amit el szeretnék kezdeni volt benne vizes tonhal konzerv amit nem tudok pontosan h mi ?!
Nem szeretném a legdrágábbat megvenni pl. riomare ha nem muszaj
2017. júl. 23. 14:27
1/3 anonim válasza:
Nem bonyolult. Az amire rá van írva, hogy saját levében vagy sós lében és nem. olivaolajban (vagy egyéb olajban eltett).
2/3 anonim válasza:
olcsón jót? nehéz lesz.
amúgy sós lében a vizes tonhal.
3/3 anonim válasza:
A legolcsóbb 180g-os (nagy dobozos) kiszerelésű, sós leves a tesco-ban (ilyen fehér dobozos). Legalábbis én ennél olcsóbban még nem láttam, ez olyan ~300 Ft.
Franc tudja, hogy milyen a minőség, meg delfinbarát-e a halászási technika (valszeg nem, bár amire rá van írva, sokszor az is kamu), de úgyis ritkán eszem. Nem tudom h milyen diéta ez, de nem ajánlott sok tonhalat fogyasztani a higany (meg ki tudja, milyen más szennyeződések) miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!