Minden nap 20 női fekvőtámasz számít valamit a fogyásban vagy csak erősít, hogy később már többet is vagy akár rendes fekvőtámaszt csináljak, ami már tényleg segít a fogyásban?
Semmi jelentősége sincs semmilyen fekvőtámaszozásnak a fogyásban. A váll- és mellizmaidat erősíti.
Milyen az a "NŐI" fekvőtámasz, lol? Nő vagyok, és rendes fekvőket nyomok.
azt hiszem az, hogy a térded a földön van, szóval nem tartod meg magad teljesen.
de tökmindegy, a fogyásban semmilyen fekvőtámasz nem fog segíteni. az étrend fog.
20 női fekvőtámasz, lol
troll kérdés
Minimális kalóriát éget, az anyagcserét se dobhatja meg nagyon... A fogyásban kb. semmit nem számít, ahhoz kalóriaégető mozgás kell, a séta is OK, csak sok óra legyen belőle :)
Persze akkor is az evés dönti el, hogy fogy-e az ember, csak nagyobb kerettel általában könnyebb.
ez bemelegítésnek is kevés,annyira semmi.
de ha rendesen lenyomnál 5x15 fekvőtámaszt annak a kalória igénye is elhanyagolható lenne.
szóval az edzést ne 5-10 percben számold jah bocs fél percben mert 20 fekvő kb ennyi,hanem 50 perc-másfél órában.
a fogyás meg az étrendtől függ nem az edzéstől.
Ha a karodon van súlyfelesleg, akkor számít. Nekem számítottak az alakformálásban az erősítő gyakorlatok is.
Az igaz, hogy a fekvőtámaszozás önmagában kevés. Más gyakorlatok is kellenek a fogyáshoz! Keress a neten erősítő gyakorlatos videókat! Nekem valami Norbis cd, meg egy külföldi nő cdje van itthon. Ezek ilyen súlyzózós, erősítős bideók. Kb 1 órásak, és ha azt minden nap megcsináltam akkor volt eredménye! Emellett persze a táplálkozás is számít.
Tehát: nem csak fekvőzéssel lesz eredmény!
Fekvőtámasz mint fogyás?? 😂😂😂
Hol olvastad ezt embeeeer???
De, google segít, úgyhogy olvass utána a fogyáshoz való edzéseknek (aerob főleg), és étrendeknek.
(Fekvőtámasz amúgy tömegnöveléshez lehet használni, tricepszet pl jól edzi, megfelelő étrend mellett lehet rá gyúrni akár, de fogyáshoz semmi köze sincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!