Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minden nap 20 női fekvőtámasz...

Minden nap 20 női fekvőtámasz számít valamit a fogyásban vagy csak erősít, hogy később már többet is vagy akár rendes fekvőtámaszt csináljak, ami már tényleg segít a fogyásban?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Néhány fekvőtámasz amúgy se csinál semmit, egyébként meg a Fekete László is végez erőgyakorlatokat, aztán a hasa mégse lett kisebb tőle. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Fogyókúrához olyasfajta mozgás kell, ami a tüdődet jól "meglihegteti", bármi is az.
2017. jún. 4. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Semmi jelentősége sincs semmilyen fekvőtámaszozásnak a fogyásban. A váll- és mellizmaidat erősíti.

Milyen az a "NŐI" fekvőtámasz, lol? Nő vagyok, és rendes fekvőket nyomok.

2017. jún. 4. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:

azt hiszem az, hogy a térded a földön van, szóval nem tartod meg magad teljesen.

de tökmindegy, a fogyásban semmilyen fekvőtámasz nem fog segíteni. az étrend fog.

2017. jún. 4. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

20 női fekvőtámasz, lol

troll kérdés

2017. jún. 4. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Minimális kalóriát éget, az anyagcserét se dobhatja meg nagyon... A fogyásban kb. semmit nem számít, ahhoz kalóriaégető mozgás kell, a séta is OK, csak sok óra legyen belőle :)

Persze akkor is az evés dönti el, hogy fogy-e az ember, csak nagyobb kerettel általában könnyebb.

2017. jún. 4. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

ez bemelegítésnek is kevés,annyira semmi.

de ha rendesen lenyomnál 5x15 fekvőtámaszt annak a kalória igénye is elhanyagolható lenne.

szóval az edzést ne 5-10 percben számold jah bocs fél percben mert 20 fekvő kb ennyi,hanem 50 perc-másfél órában.

a fogyás meg az étrendtől függ nem az edzéstől.

2017. jún. 4. 21:21
 7/9 anonim válasza:

Ha a karodon van súlyfelesleg, akkor számít. Nekem számítottak az alakformálásban az erősítő gyakorlatok is.

Az igaz, hogy a fekvőtámaszozás önmagában kevés. Más gyakorlatok is kellenek a fogyáshoz! Keress a neten erősítő gyakorlatos videókat! Nekem valami Norbis cd, meg egy külföldi nő cdje van itthon. Ezek ilyen súlyzózós, erősítős bideók. Kb 1 órásak, és ha azt minden nap megcsináltam akkor volt eredménye! Emellett persze a táplálkozás is számít.

Tehát: nem csak fekvőzéssel lesz eredmény!

2017. jún. 5. 09:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Fekvőtámasz mint fogyás?? 😂😂😂

Hol olvastad ezt embeeeer???

De, google segít, úgyhogy olvass utána a fogyáshoz való edzéseknek (aerob főleg), és étrendeknek.

(Fekvőtámasz amúgy tömegnöveléshez lehet használni, tricepszet pl jól edzi, megfelelő étrend mellett lehet rá gyúrni akár, de fogyáshoz semmi köze sincs)

2017. jún. 5. 10:16
 9/9 anonim válasza:
100%
Szerintem többet ér mintha nem mozognál semmit :)
2017. jún. 6. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!