Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A borsós nokedliben mennyi...

A borsós nokedliben mennyi kalória van? Fél adaggal ha megeszek, az sok belőle?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 11:34
 1/9 A kérdező kommentje:
Csak értelmes válaszokat kérek! Előre is köszönöm :)
2010. máj. 22. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

De hogy adjunk értelmes választ??? Tudod egy gramm szénhidrát 4kcal, egy gramm fehérje is 4kcal, egy gramm zsír meg 9kcal.

Na mármost ahhoz, hogy tudjuk minek mennyi a kalóriaértéke, ahhoz ugye tudni kell, hogy miből van, és miből mennyi van benne... Aztán meg a "fél adag" nem mértékegység... Nekem fél adag spagetti 70 gramm, a kishúgomnak 20, a Fekete Lacinak meg 120 gramm a fél adag... Szóval ha leírod, hogy miből készült a kaja, miből mennyi volt benne, és a fél adag hány gramm, akkor megmondjuk mennyi a kcal tartalma... de így hogy? :D Ez olyan, mintha azt kérdezném, hogy "Van egy kocsim mennyit ér? Csak normális válaszokat kérek!" Aha.. .és milyen kocsi? És hány éves? És mennyi km van benne? És milyen állapotban van? És mik az extrák? :D :D :D :D

2010. máj. 22. 12:37
 3/9 anonim ***** válasza:

A borsó oké nagyon is!

De a nokedli rossz minőségű szénhidrát magas glikémiás indexel ami azt jelenti, hogy hirtelen kerül a véráramba és a tested nem tudja egyszerre az összeset elégetni/felhasználni így a fölösleg zsírrá alakul!

Ajánlom neked hogy nézz utána a szálkásító diétának!

TUTI TIPP! Ez nem csodamódszer hanem ez a valós igazság a fogyáshoz vezető út. Elég reklámszagú de a saját érdekedben nézz utána!

2010. máj. 22. 12:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Van benne borsó, nokedli, tejföl, kicsi liszt. Sajnos nem tudom, hogy melyikből mennyi mert nem én készítettem. Csak úgy saccra kérdeztem, hogy mégis mennyi lehet, nagyon sok-e. A fél adag pedig az éttermi adag felét jelenti (legtöbb helyen ahhoz viszonyítják).
2010. máj. 22. 13:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Elsősorban azoknak ment amúgy a kérdés, akik ismerik az ételt, készítettek már és jártasak ebben a kalóriacuccban:)

Amúgy köszi az eddigi válaszokat.

2010. máj. 22. 13:03
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Egyed nyugodtan, akár egy teljes adagot is, szükséged van a szénhidrátra is...viszont délután használd el azt a bevitt energiát egy kis bringázással vagy futással esetleg egy tempós sétával ;)
2010. máj. 22. 13:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Délután terveztem, hogy megyek bringázni:)
2010. máj. 22. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
imádom az ilyen megválaszolhatatlan kérdéseket... az hogy "sok-e a féladag borsós nokedli" az attól is függ hogy hány éves vagy, hány kiló, fogyni szeretnél-e vagy csak súlyt tartani, mennyire aktívan sportolsz stb. de szerintem ebédre még egy teljes adag sem sok, a szervezetnek ugyanis szüksége van tápanyagokra. kezdj el inkább sportolni, akkor biztos nem lesz probléma hogy fél- vagy teljes adaggal eszel meg ebédre...
2010. máj. 22. 13:23
 9/9 A kérdező kommentje:
17/L, 175cm 74kg, most kezdtem el "fogyókúrázni", vagyis próbálom lecsökkenteni az adagokat, napi 5x keveset enni. Nem sportoltam eddig, de mától kijárok majd bringázni.
2010. máj. 22. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!