Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik nagy sullyal kezdtek...

Akik nagy sullyal kezdtek hany kilotol lattak valtozast magukon? Vagy mas mikor vette eszre?

Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
En errol egy ilyen kepet talaltam, hogy neked 4 hetbe telik hogy eszrevedd a tested valtozik, a baratsidnak es a csaladodnak 8 hetbe, az idegeneknek pedig 12 hetbe. Ez nemtudom mennyire igaz, printresten talaltam😅
2017. júl. 21. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivel minden nap csinálok magamról egy félmeztelen fotót így elég hamar. 125ről indultam 3 éve
2017. júl. 21. 13:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Es most mennyi vagy? Es mivel kezted? Mar mint etkezesre es sportra gondolok
2017. júl. 21. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akivel ritkán találkozol, az hamar látja, aztán a családod s aztán én, én így tudom, persze tuti van kivétel.

Kb. 25-30 kg feleslegnél 10 kiló után még nem láttam változást, de rajtam kívül mindenki igen, a párom látta meg legutoljára, engem kivéve. Aztán megláttam egy régi fotót s hirtelen rájöttem, sokat változtam bizonyos pontokon. A problémás helyemen nem.

2017. júl. 21. 18:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Es hogyan valtoztatad meg a kajakat miket mozogtal?
2017. júl. 21. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mozgás az akkor pont nem volt, sajna, sötét korszakom volt s nem tudtam rávenni magam. Most pedig túl melegem van.

Nekem a szénhidrátcsökkentés való, így azt alkalmazom. Kitapasztaltam, mivel lakom igazán jól (zöldséggel, zsírral nem, a fehérje annál jobb) s ez alapján ettem. De kellett egy komoly elhatározás is, így a "végén" pedig terveznem is kell s ügyelnem a hozzávetőleges betartására, különben észrevétlenül túlmegyek a kereten (a legtöbbször ez is történik, de egyre többször sikerül belül maradni). De nekem nagyon nehéz fogyni, már az elején is életmódváltás kellett (nos, ezt mindenkinek ajánlom, nem kúraszerűen célszerű túl nagy szigorral nekiesni), most pedig bele kell adni apait-anyait s vagy sikerül, vagy nem. De elvileg tudom, hogyan kell, igazi motivációval vagy egy jobb élettel menne.

2017. júl. 21. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Magadon nem nagyon fogod látni, mivel mindig magaddal vagy, mindig idomul az önképed ahhoz, amit látsz. A ruháid könnyebben jönnek fel stb., szóval tapasztalod a változást, de látni max. extrém esetekben fogod.
2017. júl. 22. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!