1 hónap alatt 10kg?
1 hónap alatt szeretnék 10 kg-ot fogyni. Tippeket várok!
Nem érdekel mennyire veszélyes meg stb blablabla
Tapasztalatokat irjatok,bevalt modszereket!
10 kg akkor menne le, ha olyan 200 kiló körül lennél, gondolom nem ez a helyzet.
Jelenleg hány kiló vagy?
Minket sem érdekel, hogy te mennyire hülye vagy, elhiheted.
1 hónap alatt nem lehet 10 kilót fogyni. Ezt buktad.
Talán nyaralás lesz augusztusban? Vagy a szeptemberi iskolakezdésen szerettél volna villogni a többiek előtt, hogy hogy lefogytál?
Erre időben kell ám gondolni. Az egészséges életmód nem olyan dolog, ami évnyitó előtt 1 hónappal eszünkbe jut, tartjuk egy kicsit, aztán lesz**juk miután mindenki megcsodált.
Ha le akarsz fogyni, akkor kezdj neki. Két nagy titka van: egészséges étkezés és rendszeres testmozgás. Bumm, ennyi.
Évnyitóig leadsz 3-4 kilót, utána lemegy a többi, hidd el, úgy is csak annyi embert fog érdekelni, mintha "hirtelen" fogynál le, ellenben nem fog lógni a bőröd.
Kezdd napi egy maratonnal és kevés evéssel s meglátod. Valószínűleg emelni kell a maratonok számát később, de lehet ennyit fogyni. Ha bírod.
Vízből is fogyhatsz pár kilót, mindössze ne egyél sok szénhidrátot.
Gyerekek fejezzetek mar be hogy egeszsegtelen sokat fogyni, meg hogy vissza fogja hizni, stb. 😃 Ugy birom az ilyen embereket, van barmilyen tapasztalatatok? Nem hiszem. Siman sikerulhet, en 3 honap alatt 40 kgot fogytam, 104 kg-ról indultam, az első hónapban nagyjából 15 kg ment le :)
És képzeljétek számos vizsgálaton voltam, és minden rendben van :) Az orvosom is nagyon buszke ram, szoval mielott lehurrogjatok az embert, tajekozodni kene☝🏾
Annyi hogy hagyd el a szénhidrátokat, sok zöldség, gyümölcs, testmozgásnak mondjuk én csak sétaltam :) kitartás
3 hónap alatt 40 kg? Maradjunk annyiban,hogy elhiszem ha olyan 150 kg körül lehettél.
Egyébként fizikai képtelenség,zsírból fogyni meg pláne az.
Azt mondod hagyja el a szénhidrátokat és egyen sok gyümölcsöt és zöldséget.
A zöldség és a gyümölcs szerinted mi ha nem szénhidrát forrás?
Te tájékozódj kérlek szépen mielőtt ilyeneket leírsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!