Valami ötlet fogyáshoz? (többi lent)
Fogyni szeretnék, de mozgással. Olyan edzéstervet szeretnék ami hasznos, esetleg ha van itt olyan akinek használt azt megköszönném ha leírná. Itthon szeretném a gyakorlatokat végezni nem edzőteremben, amúgy se lenne rá időm, de este ha hazaérek itthon kitartóan megcsinálom. Semmi féle port, vagy kapszulákat nem szeretnék szedni sem. Csak mozogni. Leginkább a combomból szeretném hogy lemenjen.
22/L, 76kg
Jelenleg én is edzésel fogyni szeretnék.Én úgy kezdtem el hogy leszedtem a telefonomra alkalmazást(ha érdekel leirom)és annak a segitségével sokkal jobb alakom van,jobban érzem magam egyáltalán nem kimerítő edzésről van szó.
15L
Csak mozgással nem fog menni. Az étrendedet kell megnyirbálnod. A Youtube-on számtalan edzést találsz. Egy példa:
első kommentelő: érdekelne!
második kommentelő: az étrendem megfelelő az orvos szerint, ezért nem is említettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!