Napi egy ananasz +L carnitin jo ötlet fogyashoz?
Egyiknek sincs lényegi jelentősége. Ha tartósan kevesebb kalóriát eszel, mint amennyit elhasználsz, fogyni fogsz.
Lehet, hogy van valami koncepciód, úgy értem, valami értelmes is, de a leírásodból ez nem derül ki.
Ha fogyni szeretnél, kiegyensúlyozott étrend kellene, ügyesen beállított kalória-, fehérje-, zsír-, rost- és szénhidráttartalommal, sok folyadék bevitelével. Emellé megfelelő, intenzív mozgás.
Hogy ebbe belefér-e a napi egy ananász, az tőled, az anyagcserédtől és a mozgásmennyiségtől függ. A "tömegelés" meg a "tiszta" kajálás (bár ezt a kifejezést mindig viccesnek találom, de ez legyen az én bajom) megint más kérdés, egyelőre szerintem valami normális ét- és életrendet kéne kialakítani, mert most ez úgy hangzik, mintha rögtön bajnokságra készülnél...
Én az L-karnitint edzés előtt 20 perccel fogyasztom nagy dózisban, őszintén szólva, semmit változást nem tapasztaltam tőle, tényleg csak a jó kajáláson múlik a dolog.
Az ananászt viszont felejts el, gyümölcsöt nem eszünk, ha fogyni szeretnénk.
"Az ananászt viszont felejts el, gyümölcsöt nem eszünk, ha fogyni szeretnénk."
Újabb mítosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!