Lesz valami bajom, ha egy nap megeszem 12-16 tojást?
184cm vagyok 88 kg 23/F
Marcius óta diétázom minden nap edzek (fogytam is 16 kg) azota minden reggel 4 tojasbol keszult rantottat eszem, most 2 hete elfogyott a feherjem azota h meglegyen a kello feherje bevitelem tojassal probalom pótolni, kerdesem annyi lenne lehet valami komolyabb elettani hatasa annak h ennyi tojast eszem? Gondolok itt a tul egyoldalu taplalkozasra, vagy a magas koleszterin bevitelre.
Válaszokat előre köszönöm!
Nem hiszem, hogy csak emiatt gond lenne, tetrmészetesen szinte bárki azt fogja írni, hogy de, sokak szerint heti 3 is sok.
Nos, ha CSAK tojást eszel, az természetesen nem jó, de gondolom, nem erről van szó. Én csak napi 6-8-at szoktam enni, már jópár éve, s kutakodtam a témában, de semmi rosszat nem találtam róla. Remek, tápanyagdús étel (főleg a jóféle házi, gondolom, én olyat eszem), de itt-ott azért kiegészítendő, hisz még benne sincs meg minden.
S persze aki nem bírja, az ne egye, főleg ilyen mennyiségben, ez gyakorlatilag minden ételre igaz.
Akadnak emberek annyi tojásevéssel, mint te, az bizonyos, de ez még kevés infó, tudom.
"Hosszú távon túlzó, egészségtelen. A test építés is."
annál jobban csak a tudatlanság és a kotnyelesség az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!