Az mekkora baj, ha nagyon szeretem a tojássárgáját nyersen, és heti 1x-2x-szer feltörök magamnak pár tojást, kiszűröm a sárgáját és megeszem? Mindennél jobban szeretem az izét, egészségügyileg ez megárthat?
Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 00:18
2/9 anonim válasza:
Ha nem szalmonellás, akkor no problem.
3/9 anonim válasza:
Jól mosd meg előtte.
Egyébként pedig keverj hozzá vaníliás cukrot és egy csepp citromot.
4/9 anonim válasza:
Utolsó: magában még meg tudnám enni, de édesítve azonnal visszajönne!!!!!
5/9 anonim válasza:
dehogyis, cukorral keverve nagyon finom! - és jót tesz a hangnak, énekesek szoktak ilyet enni (utána egy ideig nem kell enni-inni)
6/9 anonim válasza:
Én is cukorral kikeverve szoktam enni torokfájásra :)
8/9 anonim válasza:
Mivel minde édes dolgot utálok és rosszul leszek töe, nekem nem finom, már a gondolattól is hideg ráz.
9/9 anonim válasza:
Gyerekkoromban az egyik kedvenc csemegénk volt a tesómmal.
2-2 db tojássárgája, kristálycukorral, és addig kellett kevergetni, amíg teljesen fehéres, habos nem lett.
Forró tejjel felöntve is nagyon jó, néha azt ittuk kakaó helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!