Ezzel a módszerrel mennyi idő alatt fogyhatok 10 kg?
175 cm-hez 55 kg nőnek is kevés, pláne fiúnak.
Inkább feszesíts, izmosíts, az nem árt, de 65 kg-nál nem kéne kevesebbnek lenned semmiképp.
Leg Magic... Én akartam venni, még mindig gondolkodom rajta, de azt mondják, tönkre teszi a térdeket:-S Nem tudom...
először is: ne szénsavas ásványvizet igyál, ha azt akarod hogy 50 éves korodban is legyenek csontjaid (tudom, tudom, én is jobban szeretem a szénsavasat, de hosszú távon inni nem kifizetődő)
bár nem vagyok nagy szakértője a témának, de szerintem a testépítők is először izomtömeget növelnek, és utána szálkásítanak, azaz tüntetik el a zsírt. szerintem felesleges lenne diétáznod, inkább kezdj el rendszeresen sportolni: futás, foci, úszás, biciklizés vagy amihez kedved van. persze emellett figyelj oda a táplálkozásodra: ne vigyél be több kalóriát mint amit felhasználsz egy nap.
ja és szerintem nem véletlenül az ebéd a fő étkezés...
Bocsi én abszolút nem vagyok hozzáértő de nem attól zeng minden hogy a legfontosabb étkezés a REGGELI?
Leg magic-hez: Nekem van, használom, és dicsérni tudom. A térded valóban fájni fog tőle ha kinyújtott lábbal végzed a gyakorlatot, de ezt írják is a használatiban. Picit berogyasztva a térded már nincs semmi baj vele. És használ, bár én a fenekemen láttam kb. már két hét után változást, úgy hogy mindennap kétszer egy percig nyomtam, de kapazkodás nélkül, csípőre tett kézzel. Fenekeden tuti meg fog látszani... Belső comb: nekem is ez volt a kínos terület. a Leg magictől kisebb lesz egy szintig, viszont ha tovább csinálod akkor már csak keményebb lesz ott az a pukli ami van, de vékonyabb nem... Legalábbis nekem az a tapasztalatom.
Az evésekkel ez az egyre kevesebbet minél később van elv teljesen okés, bár azért nézz glikémiás indexet, mert hiába eszel este már csak gyümit ha annak magas indexe van...
De a hat után semmi az hülyeség... gondolom nem fekszel le kilenckor aludni, mert akkor még okés. Szóval én inkább azt mondanám hogy lefekvés előtt olyan 2-3 órával ne egyél már semmit, de csak ha birod simán, ha éheznél akkor inkább egyél valami nagyon alacsony gi indexes cuccot, mert az éhezésnek semmi értelme, sőt nem segít a diétádban.
a víz ne legyen szénsavas de ezt már mások is mondták...
Mozgás: 30-60 perc legmagic... felejtsd el... Próbáltad már a gépet? nem bírsz tovább 5 percnél szerintem... én edzett vagyok, de az egy perc napi kétszer is elég... ha ennyi időd van fuss, bringázz, emellett a leg magic napi egyszer-kétszer pár perc és le fog menni a felesleg...
Nem tudom hogy ez kilóben mit jelent majd, de külsőre látni fogod a különbséget...
Az előzőhöz:
Megismétlem nem értek hozzá, én azt mondtam el amit én is csinálok, és nekem bevált.
Az, hogy hová hízol, az genetikai adottság, azon semmivel sem tudsz változtatni, legfeljebb zsírleszívással. Ráadásul, ahová először jön fel a zsír, onnan megy le utoljára.
Azt felejtsd el, hogy egy adott testrész edzésével onnan megy le a zsír. Az egyenletesen (betartva a fentebb említett sorrendet) az egész testről megy le.
Szerintem menj le konditerembe, dolgoztasd meg a tested összes izmát. Ha nem eszel sokat, nem eszel fehérjekészítményeket, akkor egészen biztos, hogy nem leszel "gyúrós" (megjegyzem, még akkor is lassan megy a folyamat, ha totál úgy csinálod, mint ők). Heti két alkalommal egy teljes test edzés plusz heti kétszer kardio jellegű edzés (futás, foci, kosárlabda, stb játékok, de azok intenzíven) fél év alatt komoly erőnlétet, számottevő fizikai erőnövekedést okoznak.
Kajánál marhaság a reggel eszek, hat után meg nem. Egész nap, nagyjából egyenletesen kell táplálkozni. Reggel legyen inkább szénhidrátdúsabb (de kerüld a cukros dolgokat, pl. péksütemények, az kuka) vacsorára fehérjedúsabb. Edzés előtt 2 órával már ne egyél. Lényeg a mértékletesség, változatosság, de ne koplalj.
Ezzel nem fogsz 10 kilót leadni, de a pocak kicsit kisebb lesz, és valamivel izmosabb leszel, vagyis optikailag jobban fogsz kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!