Hogyan tüntessem el a hasamrol a zsirt?
Figyelt kérdés
Na összesüritem:lefogytam 12kg-mot.Jo minden,jol érzem magam már ugy tetszik is a testem nem is szeretnék fogyni,csak a hasamon azért még van egy kis háj,v bör nem is tudom,és zarav.Sokat karikázok mindennap és felülésezek de csak nem tünik el.Valamit másképp kell csinálnom?Vagy az étrend fontos,hogy mit eszek?Egy nap kétszer eszem reggel és délben,de akármit nem válogatok.Lehet hogy ez a baj?Vagy nem jo tornát választok?Köszi elöre is a válaszokat.2010. máj. 21. 13:46
2/6 anonim válasza:
FUSS,FUSS,FUSS!!!!!
Ez nem vicc,komolyan!!
4/6 anonim válasza:
Az étrend nagyon fontos fogyásnál.
A napi két étkezés nagyon rossz, napi legalább 4-5 étkezésed legyen, reggel mondjuk müzli, majd napközben csirke/hal/pulyka/marhahús + rizsköret, illetve zöldségek.
Emellett igyál sokat (napi 3-4 liter) és továbbra is menjen a napi rendszerességű mozgás.
5/6 anonim válasza:
Fuss csinalj hasizomgyakorlatokat es etkezz rendszeresen egessegesen.Neha egyel meg valamilyen gyumolcsot.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig tanácsokat.
2010. máj. 21. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!