Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy újra szép...

Mit csináljak, hogy újra szép legyek? (kép)

Figyelt kérdés

Gyűlölöm a testemet! 18 éves vagyok,és egy szakítás után sikerült 19 kg felszednem magamra. Gyűlölöm ahogy kinézek, és képtelennek érzem magam arra, hogy újra úgy nézzek ki,mint egy évvel ezelőtt. Képet linkelek be.. az egyik képen 66 a másikon 85 kg vagyok. Mit csináljak?

Ha kérhetem akkor a "menj el a szeretem a testem" című adásba, és társai megnyilvánulásokat kerüljük.. mert az nem hiányzik. :( Barátaimnak hiába mondom el, hogy mi bánt nem tudnak segíteni, és én már magatehetetlennek érzem magam.

2010. máj. 21. 13:42
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

Szia!!

Hol van a kép?

2010. máj. 21. 13:46
 2/15 A kérdező kommentje:
nemtudom feltölteni,mert túl nagy :s és nemtom hogy tudnám kicsinyíteni :S
2010. máj. 21. 13:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem kell kép, a 85 az tényleg sok, nekem a 70 a lélektani határ, ha afelé megyek már nem érzem jól magam a bőrömben, nos tudod, hogy tenned kell ez ellen. És a megoldás egyszerű, kell az elhatározás, hogy igenis újra csinos leszek, aki büszke lesz a testére, de akkor ne is vesztegess több időt, hanem még ma kezdj el mozogni, sportolni, menj futni, vagy bringázni, és figyelj oda, hogy mit eszel, ne egyél édességet, vagy ha mégis, minél kevesebbet, és ne egyél fehér lisztből készült kajákat, hidd el, hogy a kezdeti sikerek erőt adnak, és ha látod az eredményt boldogabb leszel, de ne sajnáltasd tovább magad egy percig sem, hanem kezdj el változtatni az életmódodon. Nézd át ezen a fogyókúra rovaton belül a kérdéseket, sok kérdésedre választ kaphatsz, mit hogyan csinálj, böngéssz, olvasd el és cselekedj. Mozdulj és tegyél az érdekében, hogy jobb legyen neked.
2010. máj. 21. 13:56
 4/15 A kérdező kommentje:
jóh... kép nem lesz,mert nemtudom feltölteni.
2010. máj. 21. 13:56
 5/15 anonim válasza:
18%

Figyelj, szerintem először alapozd meg az egészet olyan dolgokkal pl: nem eszel már hat óra után ( mert utána sokkal jobban hízik az ember), és lejjebb adod a zsíros húsokat, meg a tésztát. A csokievést nem muszáj most csökkentened, mert állítólag javítja a közérzetet és "boldogsághormonokat termel". Ha nem tévedek az neked most jól jönne. Figyelj oda hogy magas legyen a csoki kakaó tartalma, mertígy sokkal egészjégesebb. Úgy sejtem úszni nem szeretnél, mert fürdőruci, meg ilyenek, de az nem lenne rossz, ha valami jó kis sportot találnál, amit fontos hogy rendszerességgel csinálj. Ezek csak tanácsok, és akaraterőt is kívánok egy kalappal!

(+ fogyasztó-szereknél kérd inkább diatetikus tanácsát)

2010. máj. 21. 13:58
 6/15 anonim ***** válasza:
bringázás, futás ;)
2010. máj. 21. 14:31
 7/15 anonim ***** válasza:
először is nyugi. voltam én is ebben a helyzetben pont 17-18 éves koromban. ha utálod magad az nem segít sőt ront a helyzeten. először is nézz szembe a tényekkel , oké most túlsúlyos vagy de ez csak a mostani állapot. kell egy terv hogy hogy fogsz változtatni ezen. felejtsd el a koplalást és a 7 nap alatt 10 kiló típusú diétákat. ne rögtön 19 kilót akarj fogyni, bontsd szakaszokra. nekem akkor fiatal koromban az segített hogy elkezdtem mozogni és kevesebbet enni. ugyanazokat ettem végül is , csak nem nassoltam és soha sem ettem tele magam. a mozgás meg annyi volt hogy este fél órát tornáztam .kb fél év alatt lement 14 kiló. és úgy hogy észre sem vettem, mármint nem mértem magam naponta , csak azt vettem észre hogy jobban érzem magam,energikusabb vagyok és a régi ruháim nagyok :) szóval neked is sikerülhet simán, csak akarni kell. fiatalabb korban sokkal könnyebben fogy az ember.
2010. máj. 21. 15:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Rakd be pl paintbe.ÉS mentsd le .jpg-ként. És akkor már nem lesz túl nagy.
2010. máj. 21. 17:56
 9/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:58

Na az ilyen emberek sületlenségétől tartsd távol magad!

Először is a nem a csoki "termel" szerotonint, hanem a sport. A boldogsághormon szintje megemelkedik csokoládé evés után ez tény.

De a szervezet érzékenysége a hormonra romlik. Minél több csokit eszel, annál kevésbé lesz hatásos....ez egy kőrforgás, gyakorlatilag egyre több és több kell, olyan mint a drogok.

Legjobban akkor teszed, ha soha életedben nem eszel 1 darab csokoládét sem!

Vagy kell még neked a bűntudat is?

Hogy mindent szarul csinálsz?

Ugye nem.

Kezdj el sportolni és normális ételeket enni. (nézz utána, mik azok)

Este 6 után is egyél és szabályos időközönként. Próbáld egyenletesen tartani a kalóriabeviteled, sok fehérjével, összetett szénhidráttal.

A kalórialeadást kemény sporttal tudod fokozni.

Menj el egy jó edzőterembe, kérd edző tanácsát (én is az vagyok), ő tud majd a táplálkozással kapcsolatban is segíteni, és kezdj új életet.

Még bőven nem késő....

2010. máj. 22. 01:09
 10/15 A kérdező kommentje:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2010. máj. 22. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!