Mit csináljak, hogy újra szép legyek? (kép)
Gyűlölöm a testemet! 18 éves vagyok,és egy szakítás után sikerült 19 kg felszednem magamra. Gyűlölöm ahogy kinézek, és képtelennek érzem magam arra, hogy újra úgy nézzek ki,mint egy évvel ezelőtt. Képet linkelek be.. az egyik képen 66 a másikon 85 kg vagyok. Mit csináljak?
Ha kérhetem akkor a "menj el a szeretem a testem" című adásba, és társai megnyilvánulásokat kerüljük.. mert az nem hiányzik. :( Barátaimnak hiába mondom el, hogy mi bánt nem tudnak segíteni, és én már magatehetetlennek érzem magam.
Figyelj, szerintem először alapozd meg az egészet olyan dolgokkal pl: nem eszel már hat óra után ( mert utána sokkal jobban hízik az ember), és lejjebb adod a zsíros húsokat, meg a tésztát. A csokievést nem muszáj most csökkentened, mert állítólag javítja a közérzetet és "boldogsághormonokat termel". Ha nem tévedek az neked most jól jönne. Figyelj oda hogy magas legyen a csoki kakaó tartalma, mertígy sokkal egészjégesebb. Úgy sejtem úszni nem szeretnél, mert fürdőruci, meg ilyenek, de az nem lenne rossz, ha valami jó kis sportot találnál, amit fontos hogy rendszerességgel csinálj. Ezek csak tanácsok, és akaraterőt is kívánok egy kalappal!
(+ fogyasztó-szereknél kérd inkább diatetikus tanácsát)
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:58
Na az ilyen emberek sületlenségétől tartsd távol magad!
Először is a nem a csoki "termel" szerotonint, hanem a sport. A boldogsághormon szintje megemelkedik csokoládé evés után ez tény.
De a szervezet érzékenysége a hormonra romlik. Minél több csokit eszel, annál kevésbé lesz hatásos....ez egy kőrforgás, gyakorlatilag egyre több és több kell, olyan mint a drogok.
Legjobban akkor teszed, ha soha életedben nem eszel 1 darab csokoládét sem!
Vagy kell még neked a bűntudat is?
Hogy mindent szarul csinálsz?
Ugye nem.
Kezdj el sportolni és normális ételeket enni. (nézz utána, mik azok)
Este 6 után is egyél és szabályos időközönként. Próbáld egyenletesen tartani a kalóriabeviteled, sok fehérjével, összetett szénhidráttal.
A kalórialeadást kemény sporttal tudod fokozni.
Menj el egy jó edzőterembe, kérd edző tanácsát (én is az vagyok), ő tud majd a táplálkozással kapcsolatban is segíteni, és kezdj új életet.
Még bőven nem késő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!