Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet, hogy amiatt híztam,...

Lehet, hogy amiatt híztam, hogy nem viszek be elég kalóriát?

Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban számoltam, hogy mennyi kalóriát viszek be, és minden étkezéssel, nasolással együtt is jóval kevesebb, mint bármilyen ajánlott, amit olvastam.

2017. júl. 10. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Ez képtelenség. Lehet hogy arról van szó, hogy több folyadékot ittál és emiatt vagy nehezebb.
2017. júl. 10. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez nem a humor kategória..

Sajnos papa is azért fogy napról napra mert két pofára tömi a Snickerst meg a töpörtyűt :(

2017. júl. 10. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek meg ha felöltözve, menstruáció előtt mérted meg magad az is nehezebbé tesz.
2017. júl. 10. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Vannak sokkolóan buta hiedelmek, de ez nem így működik. Kalóriadeficitben nem tudsz mást tenni, mint fogyni, a hízáshoz többlet kell.

Túl kevés evéssel lassulhat az anyagcsere, de nem annyira, hogy koplalásszinten hízz. Valahonnan meríteni kell a működésedhez szükséges sok energiát s mint ember, ezt csak az ételből tudod.

2017. júl. 10. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

pesig lehetséges, válság szindróma.

belassul az anyagcsere , a szervezet elkezd tartalékolni stb.

2017. júl. 10. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
pedig*
2017. júl. 10. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös. A tartalékolás akkor kezdődik amikor újra normális mennyiségű ételhez jut a delikvens, nem a koplalás időszaka alatt. Ez alatt nincs mit raktározni,az összes energia elmegy arra,hogy életben tartson a szervezet.

Tehát nem,attól képtelenség hízni ha túl keveset eszel. Az anyagcseréd lelassul,változni fog a zsír,izom arány a testeden idővel (tipikus skinny fat jelenség) és amikor újra eszel normálisan na akkor fogsz hízni szépen.

2017. júl. 11. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!