Ha minden nap 2km-t futok és persze odafigyelek a táplálkozásra tudok fogyni?
Egy ilyen kérdés után mégis mennyire reális az, hogy odafigyelsz a táplálkozásra?
Amúgy igen, fogyhatsz. Szimpla matek.
Többet égess el, mint amit beviszel.
Nem eleg a sport, sot meg az sem, hogy a kaloriakat szamolod. Alacsony glikemias eteleket fogyassz amik kevesbe emelik meg a vercukor szintet, de azt tartos ideig, igy kevesbe leszel ehes mintha magas GI-ju elelmiszereket ennel. Peldak kajakra fogyashoz: salata minimalis ontettel, parolt brokkoli, uborka nyersen, mandula, kesudio, teljes kiorlesu kenyer. Utobbi 3 nal ne sokat, foleg az olajos magvakbol ne a kaloria miatt, de keves lehet. Igyal sok vizet, asvanyvizet. Kaveba ne rakj cukrot es tejet se, etcsoki 70%tol belefer keves, csirkemell parolva fozve is jo. Amiket kerulj: sult krumpli, rizs, chips, edessegek, kolak, uditok, sutik, zsiros etelek surun, pizza, hamburger.
Odafigyelessel megvalosithato. A zsir ugytudom lassan szivodik fel, de sok kaloriat tartalmaz, ezert csak keveset.
Én mindennap 1,5 órán át kondiztam és hirtelen 2300-ra levittem a kaloria bevitelet egyik napról a másikra.
A hírtelen változás miatt első héten 8 kilot fogytam. Utána persze le lassult nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!