Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kellene fogynom?...

Zara127 kérdése:

Szerintetek kellene fogynom? (kép) 165 cm 55 kg

Figyelt kérdés

Tipikusan a csípőmre és a combjaimra hìzom, sajnos nem egyformán oszlik el a felesleg, és ezért soha nem vagyok elégedett önmagammal, mindig ducinak érzem magam :D vélemény?

[link]

[link]

[link]

2017. júl. 8. 23:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Fogyni semmiképp, inkább izom kellene rád egy kicsi.
2017. júl. 8. 23:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is izom kell ide, nem fogyás. Kezdj el mozogni :)
2017. júl. 8. 23:23
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Csak ismételni tudom az előzőeket, amúgy jó alakod van. Ha te ducinak tartod magad, akkor még nem láttál igazán duci lányt/nőt.
2017. júl. 8. 23:40
 4/15 nemethkaroly válasza:
25%

Édes kicsi lányom.

Először is, láttunk már tükröt is meg nőt is. A like vadászatnak nem épp itt a helye.

Másodszor is, próbálj felszedni magadra egy kis izmot.

165 cm nél 55 kg tragikusan kevés.

A kezeid, vállaid kész katasztrófák. Úgy nézel ki mint egy gebe. A vádlid.. az egész lábad.. korosan kevés. Nézem a képet, és azon gondolkozom hogy nem csuklik össze, magától.

Harmadszor, ha már kiárulód magad az interneten, legalább egy kis pénzt is keress vele legközelebb.

2017. júl. 8. 23:53
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy duci, jól nézel ki alakra.
2017. júl. 9. 00:02
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nagyon jó alakod van!! Ne viccelj már, ebből ne akarj fogyni!
2017. júl. 9. 00:09
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
4-es... nem kell ennyire leszidni. Én konkrétan testképzavaros vagyok, és én magamat kövlrnek, meg izomtalannak tartom, pedig kb mindenki dícsér, hogy milyen izmos, de nem kövér vagyok. Hiába mondogatják ezt, ha a tükörbe nézek én továbbra is azt látom, hogy zsír van a hasamon, a mallemen... másokat képes vagyok megítélni, de magamat elvileg rosszul érzéjelem. Szóval lehet, hogy ő is ilyen...
2017. júl. 9. 00:57
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon jó alakod van, nem kell fogynod.
2017. júl. 9. 01:22
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon csinos vagy, semmi felesleget nem látok rajtad. Én örülnék, ha ilyen csípőm lenne.
2017. júl. 9. 02:58
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

Ugye viccelsz?

Tökéletes az alakod. Egy nőnek pont így kell kinéznie az evolúció előírásai szerint. Az alakodon nem fogsz tudni változtatni, maximum kövéredhetsz.

azt írtad: tipikusan a csípőmre-combjaimra hízom..

tehát tudod mi a tipikus...ne hízz, és tökéletes maradsz.

2017. júl. 9. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!