Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A dm-ben kapható turbó_diéta...

A dm-ben kapható turbó_diéta mennyire jó? Illetve milyen diétát javasoltok?

Figyelt kérdés
10 kilótól kéne megszabadulnom :(

2017. júl. 7. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Kaloriadeficitet javaslok és jó makro arányokat
2017. júl. 7. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Nekem be vált ezzel heti 1kg lemegy.viszont nem olcsó
2017. júl. 24. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
a rendes életmóddal is lemegy heti 1kg jobb esetben,és azért nem kell egy zsák pénzt kidobni :)
2018. jan. 13. 09:20
 4/7 anonim válasza:
84%
Szia! Draga, de megeri! En az intezivet csinalom kezdesnek, ez a 14napos, most vagyok a harmadik napon, es egy kilo mar minusz! Ha letelik a 14 nap, ket het szunet, es a 30napossal folytatom. Nem vagyok ehes, nem vagyok rosszul, jobban erzem magam mint elotte. Zoldsegleves levet iszom mellette, plusz rengeteg vizet. A kaverol nem mondtam le, egy edesitovel es pici tejjel iszom. De furcsa, mert en nagyon csokis/edesseges voltam, es nem is kivanom. Nekem bejon eddig. :)
2018. jan. 20. 09:51
 5/7 AnnaLenke válasza:
70%
Én próbáltam, de nem volt az igazi, folyton éhes voltam tőle és szerintem tej nélkül ihatatlan. A nővérem próbálta a Nupo shaket egy éve, amikor még Dániában élet, ő nagyon sokat fogyott. Most láttam, hogy lehet már itthon is kapni. Nekem 3 hét alatt lement 8 kiló, úgy, hogy 60 voltam. Nagyon finom és nem untam meg. Nekem nagyon fontos, hogy egészséges legyen, amit megeszek/ megiszok, engem megvett, hogy a terméket klinikai körülmények között tesztelték.
2018. jún. 4. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem be vált. Tejet nem iszom,alapjáraton.Nem szeretem. vizzel iszom,ittam. sosem voltam éhes tőle,szépen le is mentek a kg illetve sok-sok cm. Úgy,h nem hiztam vissza egy dekát se amikor szünetettartottam
2020. szept. 26. 13:28
 7/7 anonim válasza:
100%

Nekem is be vált.

130 kilóról lefogytam 76 kilóra.

Még egy 10-11 kilót szeretnék le dobni.

Most napi 2x iszok, plusz alacsony kalória tartalmú ételeket eszem.

Természetesen napi szinten mozgok, tornázok.

2020. nov. 16. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!