Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1,5 millió Ft-ból ki fog...

1,5 millió Ft-ból ki fog jönni a has- és mellplasztika?

Figyelt kérdés

Összesen 80 kilótól fogok megszabadulni augusztus végéig (jelenleg 74 kg-nál tartok). Ekkora fogyásnál mindenféle képen megereszkedik a bőr. 1 év alatt sikerült összespórolnom 1,5 millió Ft-ot amit eredetileg kocsira szántam, mert nem szerettem volna magam megműttetni magam viszont változtak a dolgok és úgy döntöttem rászánom magam.

Első körben a mellkasomat és a hasamat szeretném. Viszont nem tudom, hogy milyen árak vannak, mert mindenhol csak konzultálás után mondanak árat, amivel nincs probléma, de megközelítőleg azért jó lenne tudni, hogy mire számítsak. Ebből fakadóan tettem fel a kérdést, hogy esetleg van-e valakinek tapasztalata ezen a téren. Előre is köszönöm a válaszokat. 23/F

2017. júl. 5. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva, én 40 kg-nál járok, még 20 lesz hátra. Én is leakartam utána szedetni a bőrt, de ez kegyetlenül drága. Csak akkor fogok neki menni, ha lehet tb-vel.. nem kell szépnek, csak jónak lennie.
2017. júl. 6. 08:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Írta valaki a tb-s megoldást, ehhez kell valamit előzetesen csinálni? Vagy honnan tudják majd, hogy én voltam annyi, hogy bele essek a tb kategóriába?
2017. júl. 6. 08:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Tb-re nem lehet csak úgy.

Elég szigorú szabályai vannak tudtommal.

Mikor elkezded a diétát, már akkor orvossal kell konzultálni, aki felírja a kiinduló állapotot. Folyamatosan figyelemmel kísér + miután elérted a célsúlyt azt tartanod kell x ideig. Ha minden ok, akkor tb-re is elvégzik a plasztikát.

Bocs az offért, csak valaki kérdezte, hogy "honnan tudják, hogy mennyi volt.

2017. júl. 6. 09:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Semmi gond, konkrétan ezek a feltételei a jelen pillanatban.

1. A fogyás előtti - testtömeg és a magasság alapján kiszámított - BMI-nek (testtömeg-indexnek) 35 felett kell lennie.

2. A fogyás után legalább 10-zel kell csökkennie a BMI-nek.

3. A csökkent testtömeget minimum 6 hónapon keresztül tartani kell.

Minden esetben szükség van orvosi igazolásra, ami tartalmazza, hogy mennyit fogyott, mennyi idő alatt és azt, hogy mióta tartja a súlyát. Amennyiben valaki nagy fogyás után jogosult a beavatkozásra, akkor a plasztikai műtét bármelyik testrészen végrehajtható, tehát a hason, a combon vagy akár a karokon is.

Forrás: [link]

Régebben rugalmasabban kezelték a TB-s műtéteket, legalábbis a leírt tapasztalatok alapján, bár lehet ma is egy két helyen. Sok helyen viszont elég szigorúan veszik és hiába látszik szemmel láthatóan, hogy az adott személy sokat fogyott, ha nincs orvosi igazolás akkor simán nemet mondanak.

2017. júl. 6. 09:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Megvolt a műtét? Sikerült a fogyás?
2018. febr. 12. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!