Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom, hogy millió ilyen...

Tudom, hogy millió ilyen kérdés van. De mégis felteszem.170 cm,50 kg sok? 15 éves lány vagyok

Figyelt kérdés
Én nem tartom olyan hű de soknak, de van barátnőm aki 46 kg és kb ugyanakkorák vagyunk. Akkor nost melyik a normális?

2016. aug. 10. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Barátnőd alultáplált, nem lehet rajta sok izom, csak zsír.
2016. aug. 10. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem teljesen rendben vagy így. Sportolj egyél egészségesen és minden rendben lesz.
2016. aug. 10. 14:23
 3/7 anonim válasza:
73%

Amelyikőtöknek kisebb a testzsír százaléka.

A barátnőm a 165 cm-jéhez képest 57 kg. Én ugyan ilyen magas vagyok, de 60-61 kg vagyok, mégis én vagyok a karcsúbb, feszesebb. Én azért vagyok nehezebb, mert izmosabb vagyok, ő inkább hájasabb. A zsír pedig könnyebb, mint az izom.

2016. aug. 10. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Nézd, ez nem úgy működik, hogy minden 150 centis lánynak 40 kilónak kell lenni, minden 160 centisnek 50 kilónak, stb.

A magasság meg a testtömeg még nem fogja meghatározni senkinek a testalkatát. Mindenkinek más a csontozata, az izomzata, mindenkin máshogy oszlik el zsír is.

Nem egy olyan lány/nő létezik, aki 45 kilósan is lötyögős és formátlan, és nem egy olyan, aki 65-70 kilóval feszes fenekű bombázó.

Hogy mi a "normális", azt például a testtömegindex megmutatja, ehhez csak a súlyod és a magasságod kell, de nem 1-2 kiló különbség van a sovány és a normális között, hanem 10-20.

Hogy mi az egészséges, azt meg csak te tudod. 170 centivel 46 kilónak lenni például már nem túl egészséges, mert az már sovány, és a barátnődön valószínűleg épp csak annyi izom van, ami összetartja a csontjait. Meg egy kis bőr. Csinosabb pedig senki nem lesz attól, hogy 5 kilóval kevesebb, mint a másik.

A te 50 kilód egyáltalán nem sok. Ha elkezdenél edzeni, akkor 55-60 kiló is lennél, és úgy lennél bomba formában.

De azt mindenki saját magáról dönti el, hogy vékony, sportos, esetleg husi akar-e lenni. Ahogy magadnak tetszel, ahogy jól érzed magad, olyan legyél. Ennyi.

2016. aug. 10. 15:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. aug. 10. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem sok
2016. aug. 10. 16:40
 7/7 anonim válasza:
Szerintem inkább kevés a tied is, nemcsak a barátnőd zsíros hanem te is,jó testalkattal, izomzattal nehezebbnek kellene lenned.
2016. aug. 11. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!