1,5 millió Ft-ból ki fog jönni a has- és mellplasztika?
Összesen 80 kilótól fogok megszabadulni augusztus végéig (jelenleg 74 kg-nál tartok). Ekkora fogyásnál mindenféle képen megereszkedik a bőr. 1 év alatt sikerült összespórolnom 1,5 millió Ft-ot amit eredetileg kocsira szántam, mert nem szerettem volna magam megműttetni magam viszont változtak a dolgok és úgy döntöttem rászánom magam.
Első körben a mellkasomat és a hasamat szeretném. Viszont nem tudom, hogy milyen árak vannak, mert mindenhol csak konzultálás után mondanak árat, amivel nincs probléma, de megközelítőleg azért jó lenne tudni, hogy mire számítsak. Ebből fakadóan tettem fel a kérdést, hogy esetleg van-e valakinek tapasztalata ezen a téren. Előre is köszönöm a válaszokat. 23/F
Férfinek hogy néz ki a mell plasztika????
Sztem te zsirleszivásra gondolsz arra meg ha 1,5 milliot ráköltesz te sem vagy normális ... akaraterő kell és kitartás edzéssel mind ez elérhető
Én már voltam Dr. Csuha Lajosnál. Nagyon türelmes, jól dolgozik, kedves, és nála vannak árak és képek is a korábbi munkáiról, így nála (ellentétben a többivel) nem a sötétbe ugrasz fejest, hanem előre tudsz tájékozódni. Ráadásul nála a konzultáció is ingyenes.
Árai: [link]
Amúgy ha teheted, hagyd ki a műtétet, és inkább lassabban add le a plusz kilókat, hátha akkor a bőr vissza tud zsugorodni.
A nagy bőrmetszéseknél mindig átvágnak egy csomó bőrideget, és mindig lesz egy nagy hegvonal, ami azzal jár, hogy azon a területen érzéskiesés lesz, illetve a hegszövet sosem olyan, mint az eredeti, mindig hajlamos lesz húzódni, viszketni.
Mindig jobb kihagyni a műtétet, ha van más opció is.
Első, nagy súlyfelesleg elvesztése esetén az embernek megereszkedik a bőre, ez a férfiaknál is bekövetkezik. Mivel a hozzászólásodból leszűrhető, hogy nem voltál hasonló helyzetben, ezért nem várom, hogy megértsd hogy miért vagyok hajlandó ekkora összeget rászánni. Ahogy írtam eddig leadtam 74 kilót és 3 éve rendszeresen futok és végzek súlyzós edzést, úgy, hogy ne hadoválj a kitartásról és az akaraterőről.
ma 22:33 Köszönöm szépen, nagy segítség.
Ahogy írtam már lefogytam eddig 74 kg-t, augusztus végéig még 6 kg-t szeretnék leadni utána pedig plasztikára menni.
Viszonylag hosszú idő alatt adtam le ezt a súlyfelesleget, kb. 3 év alatt mellette pedig rendszeresen mozogtam. Viszont sajnos így is megereszkedett a bőr. Egyszer abba is hagytam a diétát és visszaszedtem közel 30 kg-t pont ebből kifolyólag, féltem a megereszkedett bőrtől.
Még egyszer köszi a segítséget.
B#sszus olvasni, szöveget értelmezni luxus???
Leírta, hogy már 74 kilótól megszabadult, és még akaraterőről vakogtok? Hát ha neki nincs, akkor mégis kinek van? Ó hogy szomorodna meg a pulyka fejetek, de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!