Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Komolyan, miért nem megy?

Komolyan, miért nem megy?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja követem, minden szentírást, tanácsot ehhez kapcsolódóan elolvasva a "tökéletes" életmódot. Kaja, mozgás betartva. Kb 1 kilót fogytam ezalatt. Hozzáteszem pár éve már sikerült így fogynom, de akkor olvadtak a kilók mint szobahőmérsékleten a fagyi. Komolyan mit csináljak? Mert hamarosan agyf***t kapok es kidobom a mérleget az ablakon. Nem mérem magam naponta és az ablakot jobban sajnálnám. Egy rohadtul elkeseredett már nem tizenéves. Segítsetek plíz!
2017. júl. 5. 00:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Pajzsmirigy rendben, igen.

4 db abonett reggel, es 5dkg rizs ebédre, 5 dkg uzsonnára, ez lemaradt.

Pedig számolom, nyersen.

Ha pedig koplalás, másfél hónapja a szervezetem csak raktároz? Az azért kicsit durva lenne.

2017. júl. 5. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha jól számolsz, akkor ez nem koplalás, teljesen rendben van, normálisan kellene fogynod.

Persze lehet, hogy valamiért különösen lassú az anyagcseréd. Vagy fogysz, de a testsúlyingadozás kicsit elfedi, s centikben sem látszik, mert vizesebb vagy. Bár ha rendszeresen mérsz, s csigatempójú fogyást látsz, akkor a kalóriákkal lesz valami inkább... Több mozgás esetleg? Étrendváltoztatás, hátha..?

2017. júl. 5. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom ti ,hogy számoltok de beírtam mindent a kalóriabázisba amit írtál és 1120 kcal jött ki.

Ami egyrészt kevés.

Másrészt ettől függetlenül valamennyit fogynod kellett volna már, a raktározás az bizonyos idő után alakul ki általában miután hozzászokott a szervezet a kevés ételhez.

2017. júl. 5. 14:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Várok még 2 hetet, azután megpróbálom emelni a szintet. Plusz beiktatok egy csalónapot, hátha megbolygat valamit.
2017. júl. 5. 14:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja igen és plusz a kókuszzsír amivel sütök, az is hozzáadódik a kalóriához. 😉
2017. júl. 5. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!