Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugye így nem fogok hízni?

Ugye így nem fogok hízni?

Figyelt kérdés
Eddig MINDEN NAP ugyanazt ettem: reggeli: zabkasa, tízórai: alma, ebéd: zöldség+sült csirkemell, uzsonna: gyümölcs, vacsora: csirkemell vagy uborka abonettel. Ezt másfél hónapja csinálom minden egyes áldott nap és meguntam, túl egyoldalú. Kaptam egy diétás könyvet ami tele van recepttel és arra gondoltam ebből főzök, továbbra is tartom az 1200-1300 kcalt mivel fogynom kell még 10 kilót, eddig 7 ment le. Ezekhez van hozzászokva a szervezetem és néhány etelbe ugye kell liszt, viszont nem fogok hízni ugye? Teljes kiőrlésű természetesen csak nem lesz baj hogy hirtelen eszek? Mert rég ettem lisztes dolgot. Vagy ha belefér a kalória keretembe akkor zöldség helyett ehetek pl. egy hétig barna rizsát?
2017. jún. 30. 17:58
 1/6 A kérdező kommentje:
A hajam is hullik már. Kezdek megijedni de muszáj lefogyni.
2017. jún. 30. 18:09
 2/6 anonim válasza:
Szedj kiegészítő vitamin és ásványi anyag komplex-eket.Pl.: Scitec Mega Daily One,Béres csepp.
2017. jún. 30. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficitben képtelenség hízni, bármit is eszel. Viszont ha hiányjelenségeid vannak, akkor szerintem is szedj kiegészítőket, ha az ételeid tápanyagtartalmával ilyen kevés kalóriában problémáid vannak.

A gluténtól tudtommal nem szokik el az ember, a nagy kihagyás után evett laktóz vagy cukor lehet inkább problémás.

2017. jún. 30. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány kiló és cm vagy? Az, hogy hullik a hajad, nem jó jel.
2017. jún. 30. 23:25
 5/6 A kérdező kommentje:
162 cm és 80 kg
2017. jún. 30. 23:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne ennyire rápörögnöd erre a fogyásra. több mint egy évtizedig anorexiás voltam, számolgattam a kcalt, edzettem mint egy őrült, zabkását ettem, amitől a végén tönkretettem a végbél körüli területet. Majdnem kórházba kerültem, az iskolaorvos cseszegetett a pszichológussal meg stb...

Egyél azt amit megkívánsz, és azért sportolj, mert jól esik. És nyugodtaan egyél fehérlisztet én is eszek és 5 éve ugyanannyi kiló vagyok, megtanultam a határaimat stb.

Ezt a fehérlisztes, cukros dolgokat meg túldémonizálják, miközben embereket húznak le és teszik tönkre az önbizalmukat, lelkivilágukat. 13 évig voltam anorexiás és éltem szarul, belül sírva az ilyen ostoba hazugságok miatt, most tartom a súlyom, járok sportolni de azért mert jól esik. Ne tedd tönkre az életed...

2017. júl. 1. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!