Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy nap eszek sok csokit...

Ha egy nap eszek sok csokit és tortát (szinte csak azokat), de 1800 kcal-t nem lépem túl, akkor nem fogok hizni egy szemet se?

Figyelt kérdés
olyat olvastam, hogy mindegy mit eszel, csak maradj a kalória szinteden belül, akkor nem rakódik rád semmi, de olyat is hogy nem mindegy mit eszel, ti nektek mi a tapasztalatotok, vagy ti tudtok valamit erről, hogy hogy van ez?

2017. ápr. 17. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Nem mindegy mit eszel egészség szempontjából. De ha a megadott kalórialimitedben maradtsz, akkor nem hízol. Ha azt a 1800 kalóriát szénhidrátból viszed be, akkor nem hízol, de viszont simán leszel hónaponta beteg. De ha ezt sok zöldségől és fehérjéből viszed be, akkor egészséges leszel. Ezért van az, hogy pl egy bigmac egészségtelennek számit egy tál saláta mellett.

12/L

2017. ápr. 17. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem leped tul,nem hizol.Enis benyomtam ma 200g rantott hust 200g burgonyaval aztan utana meg ettem almachipset is es meg zabkasa is beleferne a keretbe de mar el vagyok telitodve:D
2017. ápr. 17. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehetett az olyan sok, ha csak 1800 kcal lett a vége. Egy szelet torta meg egy nyuszicsoki már bőven kitesz ennyit.
2017. ápr. 17. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első kislány értelmesebb, mint a többiek itt együttvéve, de komolyan!

Hogy lenne már egy szelet torta meg egy csokinyuszi 1800 kalória?! 10 dkg csokiban van kb.500-600 kalória, egy nagy szelet tortában meg 400-500, normális esetben.

Persze ettől még nem kevésbé rossz.

Kérdező, a baj az, hogy ha ezt rendszeresen megcsinálod, előbb-utóbb cukorbeteg leszel. Ez nem tapasztalat, hanem tény. Onnantól meg a közelébe se kerülsz csokinak meg cukornak.

Egyél normálisan, és inkább minden nap kapj be egy kocka csokit ebéd után. Sokkal jobban jársz.

2017. ápr. 17. 21:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egeszsegesen eszek, csak most húsvét, és tudjátok :D
2017. ápr. 18. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!