Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta alatt fagylalt, jégkrém?

Diéta alatt fagylalt, jégkrém?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek mennyire árthat a diétámnak néha egy egy gombóc fagyi vagy jégkrém? Melyik az előnyösebb és melyik kb mennyi kcalt tartalmaz szerintetek?

2017. ápr. 3. 20:25
 1/5 anonim válasza:
én szoktam magamnak kókusztejből csinálni, mindenfélét lehet belőle.. persze tölcsér nélkül.:) vagy fagyasztott gyümölcsöt turmixolok banánnal, és az is hasonló.. lehet nem a "legdiétásabb" de természetes, egészséges.
2017. ápr. 3. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Egy-egy gombóc fagyi nem árt.

Én csináltam már olyat is, hogy vettem egy doboz jégkrémet, és mikor nagyon megkívántam ettem belőle 2-3 kiskanállal. Hónapokig kitartott :D és kifejezetten jól esett a nagy melegekben.

2017. ápr. 3. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A gyümölcsfagyiban van a legkevesebb kalória, néha-néha nyugodtan ehetsz, csak számítsd be.
2017. ápr. 3. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én heti 2-3x eszem fagylaltot, a kedvencem zabkására rakva.

Ha a napi kalóriakeretidbe belefér, akkor ehetsz jégkrémet/fagyit. Ezeknek a kalóriatartalmát a dobozokon feltüntetik.

2017. ápr. 3. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ te hogy diétázol.Valakinek nem fér bele egy kis félre kajálás sem ,de valaki megengedi magának.Én személyszerint azt mondom hogy nemár ne férjen bele pár gombóc fagyi nyáron..De ezt mindenkinek egyedül kell eldönteni.Nyílván ha egy versenyforma elérése a cél akkor nem fér bele.Meg hát ott a genetika.
2017. ápr. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!