Nem fogok hizni ha nem lepem tul a kaloriamennyisegem?
16eves vagy 50kg es a napi kaloriabevitelem a megtartashoz-1600kcal
fogyashoz 1000kcal
mivel mar fogytam igy tobbet nem akarok.Szoval akkor ehetek nyugodtam mindennap 1600kcal nem fogok hizni egy grammot sem?
Ha eddig 1000 kalóriát ettél, akkor de, hízni fogsz. 5 milliószor leírtuk, elmondjuk, hogy nem lehet 1000 kalórián koplalni. Nekem az 1600 is kevésnek tűnik, még megtartáshoz is, számold újra!
NEM az alapanyagcserét kell alapul venni!!! Az alá egyáltalán nem szabad menni, fogyáshoz sem!!!
Kipróbáltam a kalkulátort, 50 kg-hoz, 16 évhez, figyelembe véve a heti legalább 2 tesiórát NEM jöhet ki 1600 kalória a súlytartáshoz. Nincs olyan magasság, lehetetlen!
ez a kalkulator szerintem teljesen fals adatokat hoz ki.
Nalam kidobta hogy 3566 kaloria kellene a testsulymegorzeshez, kozben nekem valahol 2100-2300 kozott van...
masodik valaszolo-igen mert en azt jeloltem be hogy ulomunka mivel a tesi ora az nalunk az h ulunk es beszelgetumk xddd szoval semmit nem
mozgok, 0-át
Ez a legmegbízhatóbb kalkulátor, ami a neten van. Ennél csak rosszabbak vannak.
Kérdező, akkor az a megoldás, hogy elkezdesz sportolni, nem az, hogy éhezel.
Menstruálsz még? Mert ettől simán elmaradhat, aztán rohangálhatsz nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!