Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék?

Hogyan fogyhatnék?

Figyelt kérdés

23/L vagyok igazából ovis koromig nagyon vèkony voltam aztán gyarapodni keztem. Most 156 centi vagyok ès 73-4 kiló. 33 as a gatya mèretem M-L a pólómèretem

Voltam 55-60 is pár ève depresszió miatt.

Hónapokkal ezelőtt elkezdtem a káros ètkezèsemen változtatni, amennyiben kevesebb szènhidrátot viszek be. (az is max egy kifli vagy zsemle, esetleg rizs az ebèdnèl)

Napi 1 ètkezèsem van ahogy mindíg is, az is negyed adag. (sose ettem többet)

A mozgásomon is változtattam eddig ahoz is lusta voltam hogy a wcig elmenjek most pedig pl. gyalog vagy biciklivel járok dolgozni (6km/nap)

A cukros innivalók helyett napi 2-3 liter viz megy le de a súlyom ès az alakom se változik semmit se sőt az egyik règi iskolatársam meg is kèrdezte a minap: Jè híztál? Csak nem terhes vagy?

Ami tuti nem mert 2 ève semmi olyanom nem.volt senkivel!

Tippek?

2017. jún. 30. 09:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Eddzőteremre nincs pènzem meg a munkám miatt nem is tudnèk rendszeresen járni a környèken pedig nincs ismerősöm aki eljönne velem futni hogy noszogasson. Valami otthoni megoldás van?
2017. jún. 30. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
keves a kajad. helytelenul eszel.
2017. jún. 30. 10:37
 3/3 A kérdező kommentje:
ezt sokan mondták de nem vagyok valami nagyètkű :)
2017. jún. 30. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!