Hogyan fogyhatnék le hasból?
Nem vagyok kövér,egyszerűen van egy kis felesleg,mostanában keveset eszek,csak ásvány vizet iszok és ez mellett legalább napi 3km-t sétálok,biciglizek.
Igaz,hogy dohányzok is ez mellett így nagyon kevés mozgást bír el a szervezetem,viszont nem tudom le tenni mert nincs annyi akaraterőm..
ötletek?
Hát a has-t csak izommal érdemes ledolgozni. Diétaként feldolgozható fehérjében gazdag hús, avagy csirke, kevés tojással + zöldség/saláták. A hasat izompréssel, sokáig, hosszasan meg kell terhelni, de persze ezt rendes bemelegítés mellett. (balra-jobbra) Látható eredmény 1-2 hónap.
A cigi az nagyon meg fog fektetni, úgy fogsz köhögni mint egy gethes ló.. de ha ez van, akkor ez van. Mindenképpen ajánlok egy profit/edzőtermet, illetve barátnőkre és ostoba tyúk magazinokra SEMMIKÉP ne hallgass. Azok pont arra jók hogy tönkretedd a koleszterin szintedet, és kimerítsd a szervezeted mint elemeiben és ásványaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!