Hogyan fogyhatnék le hasból?
Figyelt kérdés
tudom hogy helyi fogyás nincs...de mégis nincs valami arra hogy hogyan fogyhatnék le hasból egy kicsit?...másfél hónapja diétázok és tornázok erősen(72ről lementem 67re)...érzem is már a hasizmaimat csak az a baj hogy nem nagyon láthatóak mivel hasi ,,zsírpárnák" vannak jelen :SS esetleg valami speciális diéta erre az esetre? köszönöm2013. jún. 11. 19:09
1/4 anonim válasza:
folytasd az eddigi diétádat, nem tudom milyen magas vagy, de ekkora súlynál nem fognak látszódni a kockák (kivéve ha 180 cm vagy) szóval folytasd a diétát és a tornázást.
2/4 anonim válasza:
Nekem a hasamról ment le utoljára.
Csináld amit az első írt, vagyis folytasd a diétát, ne keseredj el, majd le megy onnan is, csak idő kérdése.
3/4 anonim válasza:
Segits ra kavitacios zsirbontassal a hason. Nekem is bevalt.
4/4 A kérdező kommentje:
17/L 177cm :)
köszönöm az eddigi válaszokat
2013. jún. 11. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!