Hogyan fogyhatnék le hasból?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy minden plusz kiló a hasamra megy,kicsit csípőre. És dagadt, hurkás. :S
70 kg vagyok.
Hogyan lehetne onnan fogyni? mit tornázzak? A felülésektől csak az izmok erősödnek és nem apad a hasam, ha jó tudom.
Persze kevesebbet is eszek, nem zsírosakat, és csak vízet iszok.
20/L
2010. jan. 17. 01:04
1/2 anonim válasza:
Az úgynevezett helyi zsírégetés nem működik, szóval, ha a hasadról akarsz fogyni azt nem lehet felülésekkel, csak diétával és mozgással. külön nem lehet testrészeket lefogyasztani. Legjobb a futás, de figyelni kell, h ne kocogás legyen, mert 135-145 között kell tartani a pulzusszámot(egy átlagembernek),h zsírt égessen.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget.
Szoktam futni amikor jó az idő, nyáron,tavasszal kint a pályán. De ilyen hidegbe ez most ez nem jó.
Valami olyan tipp amit itthon is tudnék alkalmazni? Általában 2-3 naponta érnék rá,mert fősulis vagyok, van hogy elég későn érek haza és már semmihez sincs kedvem.
Esetleg Rubint Rékázni? itt sokan javasolták már másoknak.
2010. jan. 23. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!