Le szeretnék fogyni 2 hónap alatt 5-6kg-ot. Lehetséges?
Ételek: minimalis cukrot es feherlisztet eszek, mindemellett vizet es gyumolcslevet iszok!
Tehat en elkeztdem mar egy eletmodvaltast, de egy betegseg (nehany nap) felbeszakitotta. Ma mar valamivel jobban vagyom ugyhogy megint elkezdem ezt az egeszet. Ugy terveztem, hogy annyi gyumolvsot illetbe zoldseget (salatakat) eszek, amennyi a csovom kifer es kizarolag BARNA kenyeret eszek, jah persze ebedre meleg kajat.(pl. borsofozelek csirkevel) szerintetek sikerulhet a kivant suly, ha igy csinalom? Jah persze mind emellet napi 1-2 orat sportolok. (Foci, bicikli, futas-seta, erosites stb.)
Barna kenyér fehér színezve, talán még károsabb mint a fehér.
Bolti gyümölcslé tele van cukorral.
A többivel nincs túl baj szerintem.
A gyümölcs diétában felejtős. Napi 1-2 belefér, de magas a fruktóz tartalmuk. Értem, hogy kell a vitamin, de akkor inkább egyél zöldségeket. Ha unalmas a víz, akkor gyümölcslé helyett igyál teát (cukor nélkül, a méz se jobb). A barna kenyér nem diétás, sokkal egészségesebbnek se mondanám a fehérnél. És a főzelék mítosz már megint. Olajos, lisztes, tejes vacak. A zöldségnek annyira szétfőve már semmi hasznosanyag tartalma nincs.
A kérdésedre viszont, hogy válaszoljak, 5-6 kilót le lehet fogyni 2 hónap alatt, de az attól függ, hogy a kalóriadeficit meg van-e. Azaz, több energiát égetsz el, mint amennyit beviszel. Ehhez tudni kellene, hogy mennyi idős vagy, milyen magas, hány kiló.
5-ös vagyok, ha fogyni szeretnél zsírból és nem csak testtömegből, akkor fontos a magas fehérjebevitel (kb. 2-3 gramm/testúlykilógram, szval pl ha 100 kiló vagy akkor kb 250 gramm naponta), alacsony szénhidrát (kezd 2 gramm/tskg-on és ahogy fogysz csökkensd), a fennmaradt kalóriát zsírból fedezd.
Fehérje: csirkemell, marhahús, hal, vadhús, tojás, fehérjepor, zsírszegény túró és sajt.
Szénhidrát: komplex ch kell, cukor felejtős, pl ami jó: barnarizs, édesburgonya, teljeskiörlésű kenyér (nem egyenlő barnakenyér), zöldségek
Zsír: olajos magvak, olivaolaj, kókuszzsír, lenmagolaj, tojássárgája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!