Mennyit lehet fogyni így kb 1 hónap alatt?
98 kg vagyok ès 164 cm. Leszeretnèk adni 30 kg-ot december vègèig. Az ètrend megvan, hogy min kell változtatni ès mit egyek inkább. A mozgásra pedig videókat találtam, testre,lámra ès hasra. Ez így együtt 25-30 perc. Szünetben a reggelemből ès az estèből azt a 30 percet a tornára szánom. Minden másnap pedig 30 perces kardiót fogok csinálni dèlután. Ezt ilyen intenzitással 1 hónapig fogom csinálni, szerintetek mennyi fog lemenni? Persze eztán sem fogok leállni, augusztus közepèn megyünk a Balatonra szval már 90 kg alatt szeretnèk lenni. Van arra a 10 kg-ra 2 hónapom. Szval a kèrdèsem akkor, hogy a fent leírtak alapján 1 ès 2 hónap alatt mennyit lehet fogyni kb mert ugye nagy súlyból is megy. Meg a bőrömet sem szeretnèm ha lógna, arról is olvastam, hogy a hideg-meleg vizes tusolás segít+2 l víz naponta. Meg a citrommal bedörzsölni a combot,hasat mert a savassága miatt összehúzza a bőrt es sok a C-vitamin.
Jah ès mivel 2 kistesómmal leszek egèsz nyáron biztos ,hogy nap mint nap biciklizès ès sèta is lesz,nameg ott a játszótèr. :D Előre köszönöm a válaszokat. :)
A hideg-meleg tus meg pláne a citrom felejtős, semmit nem csinál a bőröddel.
Heti 1 kg fölé semmiképp nem érdemes menni, én nem bántam meg az extrém lassú fogyást - kb. havi egy kiló volt a stabil súlyveszteség, összesen 17 kg. De feszesebb vagyok 32 évesen, mint gimnazistaként, pedig akkor nagyon karcsú voltam.
Pedig azt hitten azok jók. Na mind1.
Vègső esetben ha csúnya lenne gyűjtenem kell a plasztikára. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!